Index / Huis / De beste Honingbij Breed voor beginners

Share This Post

Huis

De beste Honingbij Breed voor beginners

Bijenteelt kan een lonende hobby; je meer in contact met de natuur, zul je een constante aanvoer van honing hebben, en u kunt uw inkomen aan te vullen door de verkoop van uw product. Bij het plannen van een imker te worden, moet je jezelf vertrouwd t

Advertisement

Bijenteelt kan een lonende hobby; je meer in contact met de natuur, zul je een constante aanvoer van honing hebben, en u kunt uw inkomen aan te vullen door de verkoop van uw product. Bij het plannen van een imker te worden, moet je jezelf vertrouwd te maken met de verschillende rassen van de bijen om te bepalen welke soort je wilt verhogen. Voor beginners, de Italiaanse honingbij is een goede keuze. Deze bij is de standaard ras die in de bijenhouderij, volgens Imker Starter Kit.com, een imkerij website die zich richt op het verkrijgen van imkers hun start.

De Italiaanse honingbij

De Italiaanse honingbij is de meest gebruikte ras van bijen in de bijenteelt in het westelijk halfrond. Andere rassen zijn onder andere de Russische honingbij en de Kaukasische honingbij. De Italiaanse honingbij is het meest geschikt om het klimaat van de Verenigde Staten.

Temperament

De Italiaanse honingbij wordt aanbevolen voor beginners vanwege zijn zachtaardige karakter. Dit ras van de honingbij is minder waarschijnlijk te steken de geleider uit agressie. Deze honingbijen zullen over het algemeen verlaat u en uw buren alleen zolang ze niet worden uitgelokt of verstoord.

teelt

De Italiaanse bijen zullen kweek houden nadat ze zijn gestopt produceren honing het seizoen, dat het aantal bijen in de korf zal toenemen. Dit is handig voor de beginner in het geval bijen sterven als gevolg van de onervarenheid van de imker. Uw bijenpopulatie zal stabiel blijven, zelfs in de winter.

honing Yield

Italiaanse honingbijen zoveel honing als andere rassen. Ze drinken nectar uit bloemen en gebruik de "waggelen dance" om de andere werknemer bijen in de korf waar de bloemen zijn te laten zien. De bijen helpen bestuiving als ze vliegen van bloem naar bloem. De nectar wordt honing in de raten van de korf, en de honing kan dan worden geoogst en gebotteld. De bijen zullen voeden met de honing in de koude maanden, wanneer nectar uit bloemen is niet direct beschikbaar.

Share This Post