Index / Persoonlijke financiën / De Beste beveiligde credit card om krediet te herbouwen

Share This Post

Persoonlijke financiën

De Beste beveiligde credit card om krediet te herbouwen

Een van de beste manieren om uw credit rating te verhogen na een faillissement of als u een zeer lage credit score is een beveiligde credit card te krijgen. Beveiligde creditcards zijn als debetkaarten, maar de beveiligde creditcardmaatschappij rappo

Advertisement

Een van de beste manieren om uw credit rating te verhogen na een faillissement of als u een zeer lage credit score is een beveiligde credit card te krijgen. Beveiligde creditcards zijn als debetkaarten, maar de beveiligde creditcardmaatschappij rapporteert aan één of alle drie van het krediet rapportage bureaus, die krediet kan weer op te bouwen en het verhogen van credit scores.

Beveiligde creditcards zijn creditcards die worden gedekt door een depositorekening, zoals een spaarrekening die behoort tot de kaarthouder. De kredietlijn die is toegestaan ​​voor een beveiligde credit card wordt bepaald door de hoeveelheid geld die beschikbaar is op de bankrekening. Kredietlimieten kan zo laag zijn als een paar honderd dollar of zo hoog als u dat wilt, zolang je hebt matching funds op de rekening zijn. Afzettingen variëren van enkele honderden tot enkele duizenden dollars, afhankelijk van de kaart. De meeste banken bieden beveiligde creditcards, zoals Wells Fargo, Chase en Bank of America.

Lees de in aanmerking te komen voor de kaart die u overweegt. Als u zeer recent hebben ingediend voor het faillissement, mag u niet in aanmerking voor een beveiligde credit card. Zorg ervoor dat de beveiligde credit card rapporten aan ten minste één van de drie grote kredietbureaus, zodat u kunt uw credit score te herbouwen. Wees je bewust van de hemel hoge rente en andere onredelijke kosten. Alleen maar omdat een beveiligde credit card is de enige kaart die u in aanmerking te komen, betekent niet dat je geen mogelijkheden voor een betere rente en lage servicekosten hebben. Als je voortdurend de beveiligde credit card te gebruiken en betalingen op tijd elke keer, zult u uw credit score te bouwen in een mum van tijd en kan zelfs in staat zijn om over te stappen naar een onbeveiligde kaart in slechts een paar jaar. De beveiligde kaart zal helpen bij de wederopbouw van uw krediet als het rapporteert uw kredietlimiet aan de bureaus, ongeacht hoe hoog of laag is. Dit komt omdat credit scores zijn gebaseerd op de huidige totale saldo van uw credit card gedeeld door de huidige totale kredietlimiet, waardoor de schuldgraad gelijk. De beste scores worden gegeven aan klanten die 20 procent of minder van de kredietlimiet die voor hen beschikbaar is hebben gebruikt. Zorg ervoor dat de kaart krijg je niet wordt gemeld aan de bureaus als een beveiligde kaart. Als de bank verslag uit aan de kredietbureaus dat u gebruik maakt van een beveiligde kaart, zal uw credit score negatief worden beïnvloed, of je op tijd betaalt of niet. Websites die het best beveiligde credit card Lijst zijn www.bankrate.com en www.Credit.com. Zorg ervoor om te zoeken naar kredietbureau rapportage, kredietlimiet rapportage en non-disclosure van de kaart een beveiligde credit card. Als je kijkt naar drie deze dingen in uw beveiligde kaart en op tijd betaalt, zal uw krediet in goede staat voordat je het weet.

Share This Post