Index / Cars / De beste banden voor de Toyota Tundra

Share This Post

Cars

De beste banden voor de Toyota Tundra

Als je in de markt voor een nieuwe set banden voor uw Toyota Tundra, eerst eens hoe je met behulp van de truck. Banden voor deze stijl van de vrachtwagen lopen sterk uiteen, onderscheiden op prijs, loopvlak, en het doel. Voor een all-round band, zijn

AdvertisementAls je in de markt voor een nieuwe set banden voor uw Toyota Tundra, eerst eens hoe je met behulp van de truck. Banden voor deze stijl van de vrachtwagen lopen sterk uiteen, onderscheiden op prijs, loopvlak, en het doel. Voor een all-round band, zijn er verschillende merken die banden dealers en Tundra eigenaren hebben de neiging aan te bevelen.

Firestone Destination

Firestone P275 / 65r18 firestone bestemming A / T banden zijn ontworpen om een ​​veelzijdige band voor verschillende omstandigheden. Terwijl ze een all-terrain banden, ze zijn ook ontworpen om een ​​vlotte rit te bieden. De banden zijn ontworpen met een noise-cancelling-functie voor die stillere rit. De banden zijn ontworpen voor natte omstandigheden en sneeuw, maar toch blijft rustig op de straten van de stad. De banden worden geleverd met 50.000 mijl garantie - standaard op de meeste binnenlandse banden.

Goodyear Wrangler SilentArmor

Een extra laag van Kevlar is ontworpen om de Goodyear Wrangler SilentArmor band rustig op de weg, terwijl op hetzelfde moment met extra grip in de sneeuw. Een open profiel is bedoeld om de banden goed presteren in off-road omstandigheden. Van de beschikbare van Goodyear voor de Tundra banden, is deze band heeft een beoordeling van "10" voor zijn prestaties in de sneeuw, een "8" voor rust, en een "9" voor de tractie op nat wegdek. Ze zijn voorzien van een 50.000 mijl garantie.

Bridgestone Dueler 695 A / T

Deze band, net als de anderen, is ontworpen om truck eigenaren geven een flexibele band die goed werkt op de sneeuw en natte omstandigheden, evenals het verstrekken van een rustige rit. diep profiel van de band geeft veel grip op de sneeuw. Bridgestone's ontwerpers hebben opgenomen technologie die een stillere rit biedt. De banden worden geleverd met een 50.000 mijl garantie.

Share This Post