Index / Eten drinken / De Best Birthday restaurants in Connecticut

Share This Post

Eten drinken

De Best Birthday restaurants in Connecticut

Home naar Meryl Streep en 50 Cent, Connecticut is een invloedrijke staat in New England. Connecticut is divers en was ooit de thuisbasis van vele van de eerste Europese kolonisten. Het heeft een verscheidenheid aan activiteiten aan te bieden, afhanke

AdvertisementHome naar Meryl Streep en 50 Cent, Connecticut is een invloedrijke staat in New England. Connecticut is divers en was ooit de thuisbasis van vele van de eerste Europese kolonisten. Het heeft een verscheidenheid aan activiteiten aan te bieden, afhankelijk van welk deel van Connecticut je in. Connecticut is de thuisbasis van vele oude en historische restaurants en u kunt ervoor kiezen om één van hen te bezoeken voor uw volgende verjaardag.

Adams Mill Restaurant

Adams Mill Restaurant is gevestigd in Manchester in 1880 een papierfabriek. Het decor en de sfeer is historisch en charmant. Sommige van de heerlijke voorgerechten op het menu onder andere gebakken gevulde garnalen, honing Dijon zalm, gebakken scrod, honing rum geroosterde zalm en krabkoekjes met een kant van dressing. The Adams Mill restaurant is zeven dagen per week en kan hosten speciale feesten tot 180 gasten. Als u ouder bent dan de leeftijd van 16 en ga naar Adams Mill op uw verjaardag krijgt u een gratis diner te ontvangen.

Adams Mill Restaurant
165 Adams St.
Manchester, CT 06040
(860) 646-4039
theadamsmill.com

Carlito Ristorante Italiano

Carlito Ristorante Italiano ligt in Thomaston, Conn., En is een geweldige optie voor een verjaardag. Het serveert Zuid-Italiaanse voorgerechten en is geschikt voor grote partijen. Het decor en de sfeer is gezellig en comfortabel. Het menu bestaat uit zelfgemaakte groentesoep met pasta; krab ravioli; zelfgemaakte lasagne met vlees, tomaat en bechamelsaus; de helft van een kreeft staart, gehakte garnalen, mosselen en sint-jakobsschelpen gebakken met gehakte tomaten en Marinara dan Cappelini pasta en-ei gehavende kipfilet gebakken in leon witte wijn saus. Carlito Ristorante Italiano is geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch en diner.

Carlito Ristorante Italiano
360 Watertown Road
Thomaston, CT 06787
(860) 283-6033
carlitorestaurant.com

Fifty Coins Restaurant

Fifty Coins Restaurant is een familie-vriendelijke restaurant in Ridgefield, Conn. De inrichting is heel paardensport en de sfeer gezellig. Het menu bestaat uit voorgerechten, zoals cheeseburgers, Philly cheese steaks, zoete frietjes, penne a la wodka met gegrilde garnalen, Aziatische kipsalade en varkensvlees sandwich. Dit zou de ideale restaurant voor een kind of casual volwassen verjaardag partij. Fifty Coins restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.

Fifty Coins Restaurant
426 Main St.
Ridgefield, CT 06877
(203) 438-1456
fiftycoinsrestaurant.com

Share This Post