Index / Onderwijs / De aard van de instructies gebruikt in de Klas

Share This Post

Onderwijs

De aard van de instructies gebruikt in de Klas

Alle vijf educatieve types hebben nuttige toepassingen, maar leerkrachten moeten niet afhankelijk zijn van één soort. Studenten vormen een diverse bevolking met verschillende achtergronden, kennis en leerstijlen. Wat goed werkt voor een niet per se g

AdvertisementAlle vijf educatieve types hebben nuttige toepassingen, maar leerkrachten moeten niet afhankelijk zijn van één soort. Studenten vormen een diverse bevolking met verschillende achtergronden, kennis en leerstijlen. Wat goed werkt voor een niet per se goed werken voor een ander. Variërend instructie maakt een leraar meer kans om al haar studenten te bereiken.

directe instructie

Directe instructie-leraar centraal. Het is zoals je zou denken: de leraar instructie geven met weinig tot geen inbreng van de studenten, net als in een lezing. Het wordt meestal gebruikt bij de presentatie van nieuwe informatie. Directe instructie levert een 5 procent retentie en is daarom het meest effectief wanneer begeleid door demonstraties, kleine discussies en visuele hulpmiddelen. Directe instructie moet worden beperkt tot 20 minuten mini-colleges om te voorkomen dat studenten van het verliezen van belang.

indirect Instructie

Indirect instructie is de student centraal. Het is het beste gebruikt wanneer het proces om te komen tot een conclusie of een product is even belangrijk als het sluiten of het product zelf. Concept mapping, problemen oplossen en nabespreking zijn allerlei soorten van indirecte instructie-activiteiten. Indirecte instructie wordt gebruikt voor onderzoeksprojecten en technologie-gebruik projecten. Tactiele leerlingen kunnen indirecte instructie het meest waarderen, omdat ze leren door te doen.

Interactive Instructie

Interactieve instructie studentgerichte en vraagt ​​van leerlingen om te interageren met elkaar om nieuw begrip van een concept te verwerven. Brainstormen, begeleiding en het interviewen van zijn voorbeelden van interactieve activiteiten.

onafhankelijke Instructie

Onafhankelijk instructie is de student centraal. Het is nuttig in het bouwen van besluitvorming vaardigheden. In onafhankelijk onderzoek instructie, de student leert zich onder begeleiding van een docent. Onderwijs op afstand is een goed voorbeeld van de onafhankelijke studie instructie, omdat de leerling heeft zeer weinig interactie met de docent. Sommige onafhankelijke studie-activiteiten omvatten research papers, essay schrijven en huiswerk.

experimentele Instructie

Experimentele instructie is ook de student centraal. In de experimentele instructie ligt het belang in het proces om te komen tot een conclusie of het product en niet de conclusie of het product zelf. Studenten hebben meer kans om de informatie achter te houden, omdat ze actief betrokken zijn en deelnemen aan de leerervaring. In de experimentele instructie studenten vaak te leren van elkaar.

Share This Post