Index / Gezondheid / De aard van de Brandweer

Share This Post

Gezondheid

De aard van de Brandweer

Brandweerlieden behoren tot een brede categorie van de mannen en vrouwen van wie de carrière is om het publiek te beschermen door middel van vuur onderwijs en medische respons, en door het blussen van branden. Brandbestrijding is verder onderverdeeld

AdvertisementBrandweerlieden behoren tot een brede categorie van de mannen en vrouwen van wie de carrière is om het publiek te beschermen door middel van vuur onderwijs en medische respons, en door het blussen van branden. Brandbestrijding is verder onderverdeeld in gespecialiseerde werkwijzen. De verschillende soorten brandweerlieden doen soms kruis paden in de uitoefening van hun functie, maar de meesten blijven een deel van hun meer gespecialiseerde eenheden.

structurele Brandweerlieden

De brandweerlieden zijn waarschijnlijk de meest bekende groep van de brandweer. Dit zijn de mannen en vrouwen in de buurt brandweerkazerne die reageren op medische noodgevallen, residentiële branden, evenals branden in commerciële structuren in een stad of dorp. Deze brandweerlieden zijn meestal verdeeld in kleine bedrijven van 3-5 responders. Elk bedrijf maakt gebruik van brandbestrijding apparaat dat water vervoert naar een brand of een hoog gemonteerde ladder te vechten hoogbouw en commerciële branden te blussen. De bedrijven die een brandweerwagen die water vervoert personeel, een brand pomp en de slangen worden geclassificeerd als motor bedrijven. Bedrijven die een brandweerwagen personeel met een gemonteerde ladder worden geclassificeerd als ladder bedrijven. De motor en ladder bedrijven werken samen om de structurele branden te bestrijden. De taak van de motor bedrijven 'is om de brandhaard te vinden en blussen. De ladder bedrijf is verantwoordelijk voor braak, redding, verhoogde waterstroom toepassing, en vuur revisie.

Wildland Brandweerlieden

Wildland brandweerlieden zijn opgeleid om te voorkomen en blussen van branden in de ruige bergen en de enorme vlaktes van de Midwest en de westerse staten. Ze soms parachute in de ruige wildernis van deze branden te bestrijden. Deze gespecialiseerde brandweerlieden worden "smoke jumpers." Deze brandweerlieden ook worden getraind in de basisprincipes van de structurele brandbestrijding omdat sommige woningen zijn gelegen in dezelfde gebieden dat ze vechten deze borstel en bossen branden. Deze gebieden met zowel bevolkte delen en ruige wildernis worden genoemd Urban Wildvuur Interface Areas.

vliegtuigen Brandweerlieden

Branden op vliegtuigen vereisen een speciaal opgeleide brandweerman om ze te bestrijden. Deze brandbestrijders moeten goed onderlegd in het gebruik van brandbestrijding schuim dat wordt gebruikt voor de massale lopende brandstofbranden die kunnen optreden wanneer een luchtvaartuig brandwonden regelen. Zij maken gebruik van schuim om de vlammen te smoren door zuurstof te ontkennen op het vuur. Het gebruik van water op deze brandstof gevoede vlammen branden zullen verspreiden als water draagt ​​de brandstof in verschillende richtingen. Vliegtuigen zijn ook gemaakt van dunne metalen huiden en zijn gevuld met brandbare passagierscapaciteit materialen en kunststoffen die in acht moeten worden behandeld in een zeer beperkte ruimte.

Bemanningsleden Brandweerlieden

Het bestrijden van branden op schepen is vergelijkbaar met structurele brandbestrijding met een paar verschillen. Er zijn meer besloten ruimten uiteraard op de open zee, is er geen hulp komt op korte termijn de brandweer boord staan. Deze brandweerlieden hebben te maken met een beperkte evacuatie schuilplaatsen voor de passagiers, gevaarlijke stoffen en aardolie-brandstof gevoede branden.

Share This Post