Index / Careers & Work / Data Entry Clerk Job Description

Share This Post

Careers & Work

Data Entry Clerk Job Description

Invoer van gegevens is een essentiële administratieve baan die nauwkeurigheid, snelheid en competentie vereist. Data entry griffiers kan verantwoordelijk zijn voor het intoetsen van alles, van gevoelige documenten bedrijf om kritische boekhoudkundige

Advertisement

Invoer van gegevens is een essentiële administratieve baan die nauwkeurigheid, snelheid en competentie vereist. Data entry griffiers kan verantwoordelijk zijn voor het intoetsen van alles, van gevoelige documenten bedrijf om kritische boekhoudkundige informatie, alsmede het uitvoeren van andere office administratie functies zijn.

Datatypiste posities vereisen een minimum van een middelbare school onderwijs en een soort van een beroepsopleiding. Een hbo-opleiding is nuttig voor vooruitgang, maar is meestal niet nodig voor entry-level vacatures.

Kritische baan vaardigheden omvatten bedreven typen vermogen, business software kennis, organisatorische vaardigheden, multi-tasking, uitstekende proeflezen, en de bereidheid om een ​​breed scala uitvoeren van administratieve taken, zoals vereist door uw werkgever.

Data entry griffiers worden vaak verwacht een breder scala van office taken uit te voeren dan alleen het invoeren van informatie. Bekendheid met kantoorapparatuur, zoals kopieermachines, computers, faxen en printers wordt verwacht.

Time management vaardigheden en het vermogen om meerdere projecten jongleren terwijl het halen van deadlines zijn essentieel voor succes op dit gebied. Net als alle medewerkers op kantoor, zijn data entry griffiers die nodig zijn om te kleden en professioneel handelen te allen tijde.

Volgens de careeroverview.com, zoals geciteerd door het Bureau of Labor Statistics, Amerikaanse ministerie van Arbeid, de salarissen van deze beroepsgroep variëren van ongeveer $ 21.540 tot $ 40.450 per jaar, afhankelijk van de geografische locatie, ervaring niveau en de omvang van de onderneming.

Share This Post