Index / Cars / CVT-transmissie Onderhoud

Share This Post

Cars

CVT-transmissie Onderhoud

Continu variabele transmissies (CVT's) bestaan ​​al sinds de late jaren 1800, en werden op grote schaal gebruikt in de 20e eeuw in landbouwmachines en zitmaaiers. In de 21e eeuw, automakers in de uitoefening van een grotere brandstofefficiëntie wendd

Advertisement

Continu variabele transmissies (CVT's) bestaan ​​al sinds de late jaren 1800, en werden op grote schaal gebruikt in de 20e eeuw in landbouwmachines en zitmaaiers. In de 21e eeuw, automakers in de uitoefening van een grotere brandstofefficiëntie wendde zich tot CVT's die minder bewegende delen hebben, en dus minder wrijving, dan hun stap-transmissie tegenhangers.

Basics

De traditionele personenauto transmissies zijn als een multispeed fiets. Een reeks van toestellen die over te stappen in grootte verandert de overbrengingsverhouding, zodat de motor draait op de optimale snelheid voor de voorwaarden. CVT afziet van de kloof tussen versnellingen, met behulp van een katrol of ketting systeem om voortdurend te veranderen de verhouding zodat de motor altijd draaien op maximale prestaties niveaus.

Duurzaamheid

Nissan is een groot voorstander van de technologie, het installeren van CVT's in vier verschillende modellen vanaf 2011. In 2010, Nissan preventief breidde de garanties op die uitzendingen te helpen wegnemen ongerustheid van de consumenten over duurzaamheid kwesties.

Onderhoud

CVT's maken gebruik van een systeem van hydraulica tot de intense druk gelegd op de katrollen te beheren en deze vloeistof moeten regelmatig worden gewijzigd. Nissan adviseert vloeistof veranderingen om de 15.000 mijl. Het onderhoudsschema veel verder reikt dan 100.000 mijl met geen woord gerept over extra benodigde onderhoud of vervanging. Volgens Edmunds.com echter het eerst een katrol glijdt in een CVT, de overbrenging permanent beschadigd en moet worden vervangen.

Share This Post