Index / Gezondheid / Cutting Out Alcohol om gewicht te verliezen

Share This Post

Gezondheid

Cutting Out Alcohol om gewicht te verliezen

Alcohol is geladen in lege calorieën en de hoeveelheid verbruik is aangetoond dat een directe correlatie met het gewicht van een individu hebben. Als je merkt dat je niet helemaal uitgesneden alcohol, maar toch willen om gewicht te verliezen, zijn er

AdvertisementAlcohol is geladen in lege calorieën en de hoeveelheid verbruik is aangetoond dat een directe correlatie met het gewicht van een individu hebben. Als je merkt dat je niet helemaal uitgesneden alcohol, maar toch willen om gewicht te verliezen, zijn er gezondere opties met minder calorieën. Om de beste resultaten te krijgen, praten met een arts of een dieet professional over de relatie van alcohol op uw specifieke gewicht doelen.

Calorieën in alcohol

Volgens het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, zijn er gemiddeld 149 calorieën in een 12-ounce bier, 80 calorieën in vier ounces rode wijn, 140 calorieën in een standaard martini, en 60 calorieën in een greintje gin of wodka. Als u consumeren zes glazen wijn en twee biertjes per week, ben je inname van een extra 37.344 calorieën per jaar.

lege calorieën

Volgens het National Institute of Health, de calorieën in alcohol zijn 'lege' calorieën omdat alcohol geeft geen voeding, vitaminen of mineralen. Deze lege calorieën kan de drinker om hun dagelijkse calorie-limiet overschrijden en bij te dragen tot gewichtstoename.

Alcohol Effect op de BMI

Body Mass Index is een maat voor het gewicht van een persoon ten opzichte van hun hoogte goed voor hun leeftijd. Een hogere BMI kan erop wijzen dat een persoon met overgewicht. Een studie uitgevoerd door het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism vond dat degenen die een kleine hoeveelheid alcohol te drinken hebben de laagste BMIs en degenen die dronken de meeste hadden de hoogste BMI. De auteurs van de studie stellen dat de calorieën die afkomstig zijn van alcoholgebruik gewichtstoename na verloop van tijd kan veroorzaken. Ook, omdat alcohol wordt vaak geconsumeerd in sociale instellingen, het kan ook eten te stimuleren en de verdere verhoging van de calorieën tellen.

Diet Tips

Volgens Lean Vandaag, een dieet website live, zijn er bepaalde soorten alcohol die beter zijn dan anderen vanuit een perspectief op dieet zijn. Het is misschien niet realistisch uit te snijden alle alcoholconsumptie zijn, zodat de dieter moet verschuiven naar dit soort drankjes aan de consumptie van overtollige lege calorieën te vermijden. Overweeg het gebruik van light frisdrank of frisdrank water in uw gemengde drankjes aan de calorie-impact te minimaliseren. Als je gaat om bier te drinken, zorg ervoor dat het een licht bier. Deze kunnen tot 100 calorieën minder dan de standaard brouwsel bevatten. Een witte wijn spritzer met twee ounces van wijn en zes ounces van seltzer heeft slechts 40 calorieën.

Praat met een professionele

Als u probeert om gewicht te verliezen, overleg dan met uw arts of een diëtist over de hoeveelheid alcohol die je moet consumeren in lijn met uw dieet. Alcohol beïnvloedt individuen anders, en uw wekelijkse inname kan worden aangepast aan uw specifieke doelstellingen van het gewichtsverlies te ondersteunen

Share This Post