Index / Reizen / Cruises naar Ierland uit de VS

Share This Post

Reizen

Cruises naar Ierland uit de VS

Verschillende cruiselijnen bieden doorgang naar Ierland uit havens van de oproep in de Verenigde Staten, waaronder Ft. Lauderdale, Los Angeles en New York. Deze excursies landen op één of meer Ierse havens - waaronder Dublin, Belfast, Waterford en Co

AdvertisementVerschillende cruiselijnen bieden doorgang naar Ierland uit havens van de oproep in de Verenigde Staten, waaronder Ft. Lauderdale, Los Angeles en New York. Deze excursies landen op één of meer Ierse havens - waaronder Dublin, Belfast, Waterford en Cork - op weg naar bestemmingen in Engeland en Europa. De cruises bieden de passagiers een kans om unieke Ierse geest en gastvrijheid aan de wal te proeven.

Princess Cruises

Princess Cruises biedt een aantal reizen naar de havens van Europa vanuit hun thuishaven in Ft. Lauderdale, Florida. De "Britse Eilanden Passage", gevolgd door de Grand Princess gaat uit van Ft. Lauderdale en bellen tegen Bermuda voordat de uitgaven zes volle dagen op zee, dan is het bereiken van Glasgow, Schotland. De Grand Princess roept vervolgens in Dublin en Cork alvorens terug te keren naar Groot-Brittannië en het beëindigen van haar 15-daagse reis naar Londen.

Princess Cruises
24844 Avenue Rockefeller
Santa Clarita, CA 91355
(800) 774-6237
princess.com

Regent Seven Seas

The Seven Seas Voyager, een schip met alle-balkon, all-suite accommodaties, begint ook zijn reis naar Ft. Lauderdale, varen noord naar New York en drie Canadese havens voor de Atlantische oversteek. Na een aantal stops in Schotland, het schip roept bij Belfast, Dublin, Waterford en Cork. De 24-daagse reis eindigt bij Southampton, grote Channel-poort van Engeland.

Regent Seven Seas Cruises
1000 Collectieve Drive, Suite 500
Fort Lauderdale, Florida 33334
(800) 477-7500
rssc.com

Ontdekkingsreizen

De MV Discovery begint zijn 15-daagse ontdekkingsreizen tour in Londen, met een lucht link voor passagiers uit New York. Reizigers overbrengen naar Harwich voordat varen naar St. Peter, Tresco, Dublin, Liverpool en Belfast. De reis eindigt bij Harwich.

Ontdekkingsreizen
1800 SE 10th Avenue, Suite 205
Fort Lauderdale, FL 33316
(866) -623-2689
us.voyagesofdiscovery.com

Cunard Line

De laatste in een lange lijn van luxe passagiersschepen, de Koningin Victoria vaart een 42-nacht Stille Oceaan en de Caribische Highlights tour die begint in Los Angeles, de opbrengst door het Panamakanaal naar het Caribisch gebied, steekt vervolgens de Atlantische Oceaan naar Lissabon en de bruisende Ierse haven van Cork.

Cunard Line
24303 Town Center Drive, Suite 200
Valencia, Californië 91355
(800) 728-6273
cunard.com

Silversea

Silversea is een Italiaanse cruise bedrijf, opgericht in de jaren 1990. De Silver Whisper, een kleine, maar luxe schip, cruises voor 14 nachten van New York naar St. John's, Newfoundland, brengt vervolgens vier dagen op zee vóór het bereiken van Cork en Waterford.

Silversea Cruises
110 East Broward Blvd
Fort Lauderdale, FL 33301
(800) 722-9955
silversea.com

Share This Post