Index / Careers & Work / Criteria Verplicht te zitten voor de Ohio elektricien Rijbewijs

Share This Post

Careers & Work

Criteria Verplicht te zitten voor de Ohio elektricien Rijbewijs

De Staat van Ohio heeft een "Electrical Contractors License", dat is gelijk aan de Master elektricien licentie in de meeste staten. Ohio heeft geen licentie leerling of gezel niveau elektriciens, hoewel de vakbond doet opereren leerling training

AdvertisementDe Staat van Ohio heeft een "Electrical Contractors License", dat is gelijk aan de Master elektricien licentie in de meeste staten. Ohio heeft geen licentie leerling of gezel niveau elektriciens, hoewel de vakbond doet opereren leerling training en erkent gezel niveau elektriciens. Individuen moeten voldoen aan bepaalde criteria te zitten voor de Ohio elektricien Rijbewijs.

criteria

De criteria voor de vergunning van een Electrical Contractor's zoals de Ohio Construction Industry Licensing Board zijn:

 • Ten minste 18 jaar oud zijn

  Schrijf een Amerikaanse burger of een wettelijk alien - moet het bewijs leveren dat hij een juridische alien

  Ofwel hebben trades-persoon in de aard van de vergunde handel waarvoor de aanvraag is ingediend voor niet minder dan vijf (5) jaar onmiddellijk voorafgaand aan de datum waarop de aanvraag wordt ingediend, momenteel een geregistreerd ingenieur in deze staat met drie zijn (3 geweest ) jaar ervaring in het bedrijfsleven in de bouwsector in de handel waarvoor de engineer is van toepassing op het examen te nemen, of andere naar het desbetreffende gedeelte van het bord aanvaardbare ervaring

  Niet veroordeeld zijn geweest voor of pleiten schuldig aan een misdrijf waarbij morele schanddaden of van een misdrijf

  Het examen in het vak

  Carry minimaal $ 500.000 aannemer aansprakelijkheidsdekking

  Betaal de toepasselijke kosten

Ervaring

Documenteren van uw ervaring moet gebeuren met kopieën van:
· Een lokale licenties of registraties
· Vergunningen verkregen
· Vakbondskaart
· Loonstrookje
· W-2's
· Ondertekende contracten
· facturen
· Brieven van aanbeveling of verificatie van de werkgelegenheid op briefpapier van uw bedrijf

U moet de volledige datum (dag / maand / jaar) voor het begin en einde van uw elektrische ervaring te documenteren en te beschrijven de taken die u hebt uitgevoerd op elk van deze banen. Beschrijvingen en data die genoeg niet specifiek zijn zullen worden afgewezen, wat resulteert in vertragingen of afwijzing van de aanvraag.

Werkwijze

Voer een examen Toepassing en hebben de toepassing notariële. Stuur de aanvraag, bewijsstukken, en een $ 25 cheque of postwissel (vanaf 2010) aan de vergunningverlenende boord. Nadat het bestuur de aanvraag heeft goedgekeurd, zal de aanvrager moet een staat en federale antecedentenonderzoek uitgevoerd door het Bureau of Criminal Investigation passeren voordat zij mogen het examen.

Het examen

Het examen is vijf secties - een op de wet en het bedrijfsleven en vier op elektrische kennis met betrekking tot:
· Transformatoren en apparatuur
· Dienst feeders en tak circuits
· Kabelgoten, dozen en panel boards
· Geleiders en kabels
· Controle-apparaten
· Motoren en generatoren
· Gebruik apparatuur
· Speciale bezettingsgraden en uitrusting

De test is 100 vragen met een vijf uur tijdslimiet. Een score van 70/100 is vereist om te slagen. Test takers zijn toegestaan ​​om de huidige National Electrical Code boek in de test te brengen. Met ingang van 2010 is de test wordt alleen gegeven door PSI.

Bericht Examen

Na het passeren van het examen, moet de aanvrager een bewijs van de minimaal $ 500.000 aannemers aansprakelijkheidsverzekering om de licentie board te presenteren. De licentie wordt dan uitgegeven en is een jaar geldig vanaf de datum uitgegeven.

Share This Post