Index / Onderwijs / Creative Movements Met Planten & Bloemen voor Preschool

Share This Post

Onderwijs

Creative Movements Met Planten & Bloemen voor Preschool

Wanneer de lente rond rolt, kunt u op een verlies voor activiteiten om plannen te maken voor uw voorschoolse leerlingen. Als je van plan bent een planten-en-bloemen thema voor je klas, zijn er verschillende bewegingsactiviteiten u kunt opnemen in uw

AdvertisementWanneer de lente rond rolt, kunt u op een verlies voor activiteiten om plannen te maken voor uw voorschoolse leerlingen. Als je van plan bent een planten-en-bloemen thema voor je klas, zijn er verschillende bewegingsactiviteiten u kunt opnemen in uw lesplan. Het beste van alles, deze activiteiten gebruik maken van materialen en apparatuur die u al in uw klas.

kiemen

Kies een aantal vrolijke klassieke muziek, zoals Vivaldi's "Spring" van The Four Seasons vioolconcert. Leg de kinderen uit dat deze muziek werd geschreven om luisteraars te denken over de lente, planten en bloemen. Speel de muziek terwijl het hebben van kinderen doen alsof ze zaden zijn. Dwalen hoewel de klas en "water" de zaden om hen te helpen groeien. Heeft kinderen interpreteren de muziek door middel van beweging door te doen alsof planten kiemen door de grond en het bereiken van de richting van de zon.

sjaal Dancing

Geef elke kleuter twee zijden sjaals, een te houden in elke hand. Leg uit dat deze sjaals zijn hun bloemblaadjes. Spelen een aantal klassieke muziek die langzaam begint en bouwt aan een luider en sneller kloppen, zoals Canon van Pachelbel in D Heeft kinderen luisteren naar de muziek en het gebruik van creatieve beweging om te doen alsof ze bloemen in de wind. Wanneer de muziek is rustig en traag, de wind is kalm, maar als de muziek bouwt, de wind aantrekt en blaast de bloemen alle kanten op.

Five Little Flowers

Probeer deze eenvoudige fingerplay met je kleuters. Zing 'Vijf kleine bloemen opwarming in de zon, "terwijl het steunen van vijf vingers. "Zie hun hoofden knikken, buigen één voor één? ' terwijl het buigen van je vingers een voor een. "Naar beneden, naar beneden, naar beneden komt de koude natte regen", terwijl met de andere hand te simuleren regen op de bloemen. "Vijf kleine bloemen weer opstaan," terwijl het strekken je vingers.

Planten en Growing

Vertel de kinderen het verhaal van hoe zaden worden geplant in de grond, worden gedrenkt en spruit uit de grond om de zon te zien. Terwijl je het verhaal vertellen, hebben kinderen handelen uit de aanplant, drenken en kiemen. Terwijl je het planten bespreken, hebben de kinderen zitten op hun handen en knieën en doen alsof om te graven in de grond en schud een paar zaadjes uit een zaadje pakket, dek de zaden met vuil. Dan laat ze doen alsof ze een gieter te gebruiken kan of tuinslang om hun zaden zacht water. Doe alsof je de zon, het opwarmen van de zaden en laat de kinderen naar "pop" uit de grond om de zaden kiemen te simuleren.

Share This Post