Index / Bedrijf / Creatieve ideeën voor Marketing Projects

Share This Post

Bedrijf

Creatieve ideeën voor Marketing Projects

Voor veel bedrijven, marketing is essentieel voor groei van de activiteiten en ontwikkelingen. Marketing projecten kan helpen uw bedrijf de ontwikkeling van een solide, effectief promotiemiddel plan dat kan ondersteuning van uw zakelijke doelstelling

AdvertisementVoor veel bedrijven, marketing is essentieel voor groei van de activiteiten en ontwikkelingen. Marketing projecten kan helpen uw bedrijf de ontwikkeling van een solide, effectief promotiemiddel plan dat kan ondersteuning van uw zakelijke doelstellingen. Als u van plan bent een marketing campagne, kunt u overwegen creatieve projecten die uw merk boodschap in de voorkant van je publiek op onverwachte manieren te krijgen.

Floor Signs

In plaats van de traditionele billboards of posters om uw product of dienst op de markt, gebruik maken van de vloer tekenen om de aandacht van uw doelgroep vast te leggen. Werk met een drukkerij lijm tekenen die zal houden, zelfs onder hoge traffic te ontwerpen, en leg ze op onverwachte locaties. Aanpak lokale kruidenierszaken, coffeeshops, warenhuizen of winkelcentra en het verzoek om tekenen voor een prijs neer te zetten. De bedrijven krijgen de kans om een ​​beetje extra geld te verdienen door waardoor de posters te waarderen, en je kunt klanten te bereiken in een plaats waar ze niet verwacht. Gebruik tekenen dat creatief gebruik van ruimte om betrekking hebben op uw product te maken; ze misschien de grootte van uw product aan te geven, bijvoorbeeld, of wijzen op de omliggende items die betrekking hebben op uw bedrijf.

Bizarre Visitekaartjes

Omdat een visitekaartje is een standaard marketing tool in de meeste industrieën, kunt u deze gebruiken op een ongewone manier om potentiële klanten te verrassen in de aandacht. Als onderdeel van een algemene marketing campagne, de uitvoering van een project dat het ontwerp en de distributie van visitekaartjes die zijn ontworpen om de vragen en prompt verdere betrokkenheid te verhogen met zich meebrengt. Je zou een set van vier kaarten die in elkaar passen om een ​​puzzel op te vormen of vul een offerte af te drukken; maken elke kaart ontwerp enkel verwarrend en interessant genoeg om de nieuwsgierigheid van de kijkers prikkelen. U kunt ook gebruik maken van ongebruikelijke materialen om kaarten te maken, zoals rekbaar rubber, geweven materialen, metaal, hout, of gommen; met dit type kaart, je doel is om de klant te spelen met het object, waardoor de tijd uw handelsnaam is voor hen toeneemt. Op elke kaart, zijn onder andere een URL naar uw website voor meer informatie of gebruik elke kaart om verdere acties te stimuleren.

Uitvoerende kunst

Voor een creatieve en dramatische manier om uw zakelijke markt, het huren van een schrijver om te komen met een theme song voor uw bedrijf. Vraag haar om een ​​volledige orkestratie met achtergrondmuziek en verschillende zangpartijen maken. Zoek een openbare plaats, zoals een trein- of busstation, en het organiseren van een groep dansers en zangers die gekleed als mensen op straat. Uitzending van de muziek via de luidspreker en hebben de artiesten beginnen om een ​​routine te doen; als het blijft, kan meer acteurs mee van de menigte, verrassende omstanders. Aan het einde, vraag alle van de performers op te houden borden boven hun hoofd dat uw bedrijfsnaam te vormen, en hebben medewerkers uitdelen van visitekaartjes met een link naar uw website. Toeschouwers zullen niet vergeten het spektakel, en kunnen nieuwsgierig genoeg om een ​​bezoek aan uw website of locatie om te zien wat andere verrassingen in petto zijn.

Share This Post