Index / Huis / Creatieve ideeën Over Schilderen Houten vloeren

Share This Post

Huis

Creatieve ideeën Over Schilderen Houten vloeren

Terwijl huiseigenaren hun houten vloeren als een artistieke speeltuin kunnen overwegen, vele soorten houten vloeren zijn ideale ondergrond voor creatieve thuis schilderen en ontwerp. Voor nieuwe, hoge kwaliteit vloeren kunt u afwisselen donkere en li

AdvertisementTerwijl huiseigenaren hun houten vloeren als een artistieke speeltuin kunnen overwegen, vele soorten houten vloeren zijn ideale ondergrond voor creatieve thuis schilderen en ontwerp. Voor nieuwe, hoge kwaliteit vloeren kunt u afwisselen donkere en lichte vlek aan een verscheidenheid van effecten te creëren. Voor oudere vloeren die niet zo hoge kwaliteit kunnen zijn, kunt u een laag primer en een verscheidenheid van home verfkleuren in plaats daarvan proberen.

Gebruik Stencils of Sponzen

Stencils en sponzen zijn enkele van de meest voorkomende design tools verf bij het werken op de muren, en deze tools ook goed presteren op houten vloeren. U moet overwegen ze te gebruiken om de grenzen op houten vloeren over de gehele lengte van de ruimte te creëren. Stencils maken geometrische vormen, bloemen patronen, en meer ingewikkelde ontwerpen, terwijl sponzen creëren een vervaging, troebel of vlekkerig effect.

Gebruik Contrasterende Objects

Er is geen noodzaak om te stoppen met stencils of sponzen bij het maken van gelaagde effecten op de verdiepingen. Verf vlekken - te bereiken door de knop een kleine borstel met een andere kleur - kunnen ook zorgen voor een uitstekende, natuurlijke uitstraling aan geschilderde houten vloeren. Voor de ruimte van een kind of een soortgelijk gebied, kunt u ook glitter en pailletten toe te voegen aan de verf voordat het droogt helderder grenzen te creëren.

Probeer basisontwerpen

Bij het schilderen van houten vloeren in grote delen van het huis, eerst kijken basic design patterns. Grote diamanten zien er erg stijlvol tegen een korrel houten vloer patroon. Strepen zijn ook populair, maar je moet beslissen of u wilt verticale, horizontale of diagonale strepen. Als je wilt zien hoe een effect zal zien, probeer het snijden van strips of diamanten in bruin papier en leggen ze in ontwerpen op de vloer.

Breng Kleuren Beneden

Een van de meest populaire methoden van het schilderen houten vloeren is om andere kleuren te nemen in de kamer en toepassen op de vloer. Zo kan je verf de vloer van uw serre dezelfde levendige kleuren als de muur. Dit creëert een vloeiende werking en heldere kleuren, het voegt nog meer energie naar de kamer.

Maak Designs tot Room Match

Bij het zoeken naar creatieve ideeën voor het schilderen van de houten vloer in een bepaalde ruimte, moet u overwegen die kamer en wat wordt het gebruikt. In de kamer van een kind, kan grote cirkels, vierkanten en geometrische vormen het beste werken. In een keuken of eetkamer, kan een muurschildering-achtige bloemdessin meer geschikt. In een zomerhuis of serre kan een energiek oranje of gelige kleur te accentueren de muren en maak een lichtere stemming.

Share This Post