Index / Ambachten / Crayola Marker Removal

Share This Post

Ambachten

Crayola Marker Removal

Crayola markers zijn een populaire kunst hulpmiddel voor kinderen te gebruiken, maar kan vlekken veroorzaken wanneer kinderen besluiten om ze te gebruiken op de verkeerde plaatsen. Er zijn vele methoden voor het verwijderen van marker met behulp van

AdvertisementCrayola markers zijn een populaire kunst hulpmiddel voor kinderen te gebruiken, maar kan vlekken veroorzaken wanneer kinderen besluiten om ze te gebruiken op de verkeerde plaatsen. Er zijn vele methoden voor het verwijderen van marker met behulp van basic items die je hebt rond het huis.

Tapijt

Als uw kind besluit om uw tapijt te versieren, Crayola suggereert dat je een matige hoeveelheid tapijtreiniger spuiten op de vlek. Dit moet in ieder geval 's nachts te stellen, maar kan het gebied opnieuw worden gespoten nodig als de vlek is ingesteld in diep. Zodra de vlek is gekomen, voorzichtig schoonmaken van het tapijt met afwasmiddel en warm water zal helpen om zich te ontdoen van wat er over is van de markering. Dit kan vervolgens worden gestofzuigd nadat het gebied is opgedroogd.

Kleding

Wanneer kleding of andere stoffen te krijgen marker op hen, moet de vlek eerst worden gespoeld met koud water totdat de vlek begint te los te maken en u niet in staat om meer kleur eruit te komen zijn. Crayola raadt u aan de kleding te plaatsen op keukenpapier en vervolgens ter plaatse de vlek met een watje gedrenkt in alcohol. Runnen van het door de wasmachine in warm water en door middel van een warm water spoelen in combinatie met water en bleekmiddel gemaakt voor gekleurde kleding moet de vlek te verwijderen.

In de auto

Wanneer uw doek zitplaatsen worden gekleurd met Crayola markers, de beste plek om te beginnen is een spons en alcohol, die u voorzichtig moet ter plaatse over de vlek. Een goede shampoo voor autobekleding, gebruikt volgens de richtlijnen van de fabrikant, dient de vlek te verwijderen. Als de vlek blijft, met behulp van een "bodem remover" is een andere tactiek de vlek vrij te krijgen.

Hout

Als u houten lambrisering en vloeren in uw huis, kunt Crayola marker daaruit worden verwijderd door eerst de vlek met een natte spons schoonmaken en daarna schrobben met Soft Scrub. Dit moet de vlek eruit te komen, maar als het is nog steeds koppig, kunt u gebruik maken van nagellak remover gedrenkt in een cottonball en spot de vlek. Zodra het is uit, spoel het gebied grondig met water.

Overall Removal

Crayola marker kan worden verwijderd in de meeste gevallen met elementaire huishoudelijke schoonmaakmiddelen en zachte verzorging van de kant van de huiseigenaar. Het belangrijkste element is om de instructies te volgen op schoonmaakmiddelen en een zachte beweging tijdens het scrubben, waardoor schade aan het oppervlak en de vlek van de instelling in. Op deze manier wordt voorkomen, kunt markers worden gebruikt zonder zorgen als ze over dingen die ze niet moeten 't.

Share This Post