Index / Ambachten / Crafts te maken voor volwassenen

Share This Post

Ambachten

Crafts te maken voor volwassenen

Mensen houden ervan om een ​​geschenk dat een persoonlijk tintje geeft te krijgen. Als u genieten van het maken van dingen met je handen dan het ontwikkelen van ambachten voor volwassenen als geschenk of die je kunt verkopen in winkels of online is e

AdvertisementMensen houden ervan om een ​​geschenk dat een persoonlijk tintje geeft te krijgen. Als u genieten van het maken van dingen met je handen dan het ontwikkelen van ambachten voor volwassenen als geschenk of die je kunt verkopen in winkels of online is een idee dat je moet verkennen. Er zijn een verscheidenheid van ambachtelijke ideeën te overwegen en uw keuze hangt af van je eigen interesses en vaardigheden.

gift Baskets

Geschenk manden zijn een idee voor een gepersonaliseerde gift. Schaf basket materialen voor het vervaardigen van een ambachtelijke winkel, samen met andere materialen die u wilt gebruiken als decoratieve elementen op uw winkelwagen. Om een ​​geschenkmand personaliseer, voeg items die u denkt dat de ontvanger zou het waarderen het ontvangen, zoals toiletartikelen, snoep, fruit en kaas. Voeg een boog en langs de binnenkant van de mand met een stoffen materiaal dat past bij de gelegenheid of de aard van de items opgenomen in de mand. Voor een verjaardag mand, das ballonnen aan het handvat.

Handtassen

Handtassen en andere accessoires zoals sjaals, vesten, truien, riemen en gezellig sok zijn allemaal ideeën die je kan nastreven als u genieten van breien of haken. Als u wilt proberen dit soort van ambachtelijke, maar nodig om de verschillende technieken te leren, neem een ​​klasse van een lokale buurthuis of hogeschool die klassen in ambachten en de decoratieve kunsten biedt. Als u wilt uw ambachten te verkopen, neem een ​​kijkje op online sites zoals Esty.

Decoratieve / Costume Jewelry

Als je een oog voor mode en kleur, maak decoratieve sieraden stukken. Wilt u de sieraden ontwerpt u verkoopt, het ontwikkelen van een lijn van sieraden die bepaalde kenmerken deelt en zal dus herkenbaar met u. Maak verschillende lijnen van de sieraden te gaan met elk seizoen of een lijn die een bepaalde gelegenheid of gebeurtenis viert.

Share This Post