Index / Ambachten / Craft Projects Gebruikende Houten Stoelen

Share This Post

Ambachten

Craft Projects Gebruikende Houten Stoelen

Voeg een aanraking van whimsy aan uw huis en tuin met een decoratieve houten stoel. Verf wijngaarden langs de achterkant of bedek het hout met mozaïek bits voor een eclectische kunstwerk te creëren. Refinish stoelen die structureel gezond en ze op te

AdvertisementVoeg een aanraking van whimsy aan uw huis en tuin met een decoratieve houten stoel. Verf wijngaarden langs de achterkant of bedek het hout met mozaïek bits voor een eclectische kunstwerk te creëren. Refinish stoelen die structureel gezond en ze op te nemen als een zitje optie in uw huis, of zet gammele houten stoelen in creatieve functies voor wanden en opslag.

Garden Art

Knip een gat in de bodem van een houten stoel om te zetten in een opvallende tuin planter. Maak een houder voor een plant met het scherm; hechten het scherm rond het gat in de stoel met een zware nietpistool. Versier de stoel met acrylverf, gevolgd door een exterieur polyurethaan jas om het hout zo lang mogelijk te beschermen in een buitenomgeving. Decoratieve planter stoelen zijn ook eclectisch toevoegingen aan een serre, eethoek en overdekt terras.

Muur kunst

Snijd een deel van de poten af ​​van een houten stoel om funky kunst aan de muur te creëren voor uw huis. Hang de achterkant van de stoel strak tegen de wand of maak een schuine opstelling door het verwijderen van de meeste van de beide achterpoten en hangen de stoel zodat deze kantelt naar voren op de wand. Decoratief schilderen technieken, zoals sjabloneren of sponzen, toe te voegen ontwerp belang is voor een eenvoudige houten stoel. Andere sluwe manieren om de stoel te versieren rug, zitvlak en benen onder meer met betrekking tot het hout met een mozaïek ontwerp door lijmen stukjes glas en keramiek in een willekeurig patroon of het creëren van een afbeelding collage door het aanbrengen van foto's, tijdschrift uitsparingen of decoratief papier om het hout met decoupage lijm.

Refinishing Projecten

Zand of strip de bestaande afwerking van een oude houten stoel en vervolgens Refinish dat het decor van uw huis aan te passen. Als een oude stoel is geschilderd, zorg ervoor om het strippen van het hout als u van plan om het Refinish met vlek. Commerciële strippen producten zijn beschikbaar die deze taak gemakkelijker te maken. Re-kleuren van een reeds in lood stoel of herschilderen van een reeds geschilderd of gebeitst stoel is veel eenvoudiger; zand de stoel om losse verfdeeltjes te verwijderen en de houtnerf te bereiden op een nieuwe afwerking te accepteren.

Stofferen de zetel van het nieuw afgewerkte of een oude stoel is een andere manier om nieuw leven toe te voegen aan een houten stoel. Snijd een stuk bekleding schuim om de zitting bij, snijd een deel van het slaan en een deel van weefsel om het schuim te dekken en bevestig het slaan en het weefsel aan de onderkant van de stoel met een nietpistool.

opslag Projecten

Refinish of versier een houten stoel en gebruik het dan als opslag voor uw huis. Hang de stoel op de muur en het gebruik van de stoel als een boekenplank. Bevestig decoratieve deurknoppen of schroef in het oog haken aan de rugleuning en het gebruik van de stoel als organisator voor juwelen, handtassen riemen of banden. Plaats een decoratieve houten stoel in de badkamer en het gebruik van de stoel voor handdoek opslag. In de keuken, stapel kookboeken op de zitting en gedroogde kruiden hangen van de stoel terug.

Share This Post