Index / Huis / Cotton Cycle Vs. Permanent Press Cycle op Washer Machines

Share This Post

Huis

Cotton Cycle Vs. Permanent Press Cycle op Washer Machines

Leren over wasserette instellingen is in eerste instantie verwarrend. Uitzoeken die cyclus, welke temperatuur en hoeveel water kan moet je loopt naar de dichtstbijzijnde (redelijk geprijsd) wasservice. Voordat u uw shirts krimpen of per ongeluk draai

AdvertisementLeren over wasserette instellingen is in eerste instantie verwarrend. Uitzoeken die cyclus, welke temperatuur en hoeveel water kan moet je loopt naar de dichtstbijzijnde (redelijk geprijsd) wasservice. Voordat u uw shirts krimpen of per ongeluk draai je netjes blanken roze, leren wat deze instellingen betekenen. Gelukkig, de verklaringen liggen deels in de namen; de katoen is in principe voor katoenen kleding, en de permanente druk cyclus helpt je casual kleding blijven kreukvrij.

Cotton Cycle Garments

Het katoen cyclus op een wasmachine is gemaakt voor zware linnen, zoals dekbedden, kussens, handdoeken, washandjes, tapijten, gordijnen en dergelijke. De instelling wordt ook gebruikt voor stevige katoenen kleding, zoals jeans, sweatshirts en bovenkleding, of lichtere kleding die is buitengewoon vies. Het katoen cyclus, ook bekend als de regelmatige cyclus, wast en spins krachtig om echt te schrobben het vuil buiten. De cyclus kan duren vier tot 14 minuten.

Permanent Press Kledingstukken

De permanente pers cyclus is voor de kleren die je dagelijks te dragen, zoals een korte broek, T-shirts, katoenen polo's, rokken, wassen-en-wear jurken en casual broek. Gebruik de permanente pers cyclus voor kleding die een normale hoeveelheid vuil van consistente slijtage hebben opgebouwd, maar die niet smerig. De permanente pers cyclus wast kleren grondig, maar niet verslaan, schudden of spin kleren zo zwaar dat ze beschadigd zouden worden. De cyclus kan lopen van vier tot 12 minuten.

Cotton Cycle Temps

De juiste temperatuur voor katoen of regelmatige cycli afhankelijk van het soort kleding u wassen. Voor kleding met felle kleuren die zou kunnen lopen, gebruik dan koud water. Voor zware kleding die niet felle kleuren hebben, zoals jeans, het katoen wordt het best gebruikt met warm water. Was witte kleding of kleding die uitzonderlijk vuil in heet water. Voor alle instellingen, gebruik dan een koud spoelen.

Permanent Press Temps

De temperaturen variƫren ook in de permanente pers cyclus. Gebruik warm water voor kleding met een gemiddelde hoeveelheid vuil; gebruik maken van warm water voor blanken en kleren die zijn erg vies. De permanente perscyclus voegt koele water tijdens het wassen voor het spinnen en het spoelen van de kleding; Dit verwijdert kreukels veroorzaakt door wassen en voorkomt kleding van rimpels. Kleren gewassen op de permanente pers cyclus moet ook worden gespoeld in koud water.

Share This Post