Index / Onderwijs / Correspondentie scholen dat aanbod Bijbel Degrees

Share This Post

Onderwijs

Correspondentie scholen dat aanbod Bijbel Degrees

Bijbel graden aangeboden via correspondentie scholen studenten in staat stellen hun opleiding in evenwicht te brengen met banen, families en andere verplichtingen. Training kan worden gestructureerd of eigen tempo en geeft studenten de flexibiliteit

AdvertisementBijbel graden aangeboden via correspondentie scholen studenten in staat stellen hun opleiding in evenwicht te brengen met banen, families en andere verplichtingen. Training kan worden gestructureerd of eigen tempo en geeft studenten de flexibiliteit om te werken volgens hun eigen schema. Met een afstandsonderwijs Bijbel graad, kunnen studenten banen in de christelijke counseling, kerkleiding en evangelisatie te zoeken. De mediaan jaarloon van de leden van de geestelijkheid mei 2009 was $ 46.960, meldt het Federal Bureau of Labor Statistics.

degree Opties

Correspondentie scholen die Bijbel graden bieden voorzien van zowel undergraduate en graduate opleidingen. Studenten kunnen een tweejarige associate degree of een vierjarige bachelor's degree te verdienen online in de bijbelse studies. Een associate's degree is een optie voor studenten die net beginnen hun college opleiding in bijbelstudies; een bachelor's degree is geschikt voor studenten die willen worden gekwalificeerd voor pastoraat. Tweejarige master en drie jaar doctorale opleidingen bereiden studenten voor op leidinggevende en bestuurlijke functies in een kerk of op school; een doctoraal opleiding bereidt studenten voor onderzoek kansen op universiteiten.

cursussen

Lessen op een correspondentie school die Bijbel graden biedt onder meer onderwerpen zoals de kerk en haar doctrines, Bijbelstudie methoden, het Oude en het Nieuwe Testament, en het geestelijk leven en de gemeenschap. Andere klassen dekken bijbelse interpretatie, Hebreeuws, Grieks, pastoraat vaardigheden en hedendaagse theologie. Studenten kunnen ook leren over de geschiedenis van het christendom en de studie ethiek en morele leer. Daarnaast kan masterstudenten hebben een onderzoek proefschrift af te ronden, terwijl de doctorsgraad studenten zou kunnen hebben om een ​​onderzoek proefschrift te voltooien om af te studeren.

Technology Requirements

Met een opleiding op een correspondentie school die Bijbel graden biedt voltooien, moet de student contact op met hun instelling om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan technologische vereisten van de school. Bijvoorbeeld, studenten over het algemeen moet toegang hebben tot een computer met high-speed internet service hebben, want voor live lezingen meestal via streaming video worden uitgevoerd. Als studenten moeten een opgenomen lezing te luisteren, moeten ze in staat zijn om een ​​MP3 audio formaat te gebruiken. Bovendien kan correspondentie studenten gebruik maken van cd-roms voor toegang tot cursusmateriaal, evenals e-mail en prikborden om te communiceren met docenten en medestudenten. Studenten moeten in staat zijn om toegang te krijgen tot hun cursusmateriaal 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Accreditatie en Doctrines

Correspondentie scholen die Bijbel graden, zoals de Patriot University bieden, kunnen worden erkend door organisaties zoals de accrediterende Commissie International. Christian Accreditatie International en de Vereniging van Christelijke Onderwijzers en beheerders accrediteren ook scholen, waaronder Christian Leadership University (zie bronnen). Accreditatie van afstandsonderwijs Bijbel graad hogescholen erkent strenge eisen aan de bijbelse en academische vorming.

Bij het zoeken naar een Bijbelschool diploma correspondentie school, studenten ook moeten informeren over het specifieke geloofssysteem van hun schoolloopbaan van belang, omdat de aangesloten instellingen met verschillende denominaties zijn voorzien van verschillende doctrines.

Share This Post