Index / Bedrijf / Corporate Communication Tools

Share This Post

Bedrijf

Corporate Communication Tools

Corporate communicatie vindt plaats in verschillende vormen de hele organisatie. Vanaf het delen van kennis op de website van blogs om het verzenden van wekelijkse nieuwsbrieven aan klanten, corporate communicatie-instrumenten zijn een belangrijke ma

AdvertisementCorporate communicatie vindt plaats in verschillende vormen de hele organisatie. Vanaf het delen van kennis op de website van blogs om het verzenden van wekelijkse nieuwsbrieven aan klanten, corporate communicatie-instrumenten zijn een belangrijke manier voor bedrijven met elkaar en medewerkers te praten, evenals voeden en de opbouw van sterke relaties met partners en klanten.

elektronische Nieuwsbrieven

Elektronische nieuwsbrieven zijn een gemakkelijke manier voor bedrijven om hun medewerkers en klanten te informeren over product releases, alsmede het opslaan en online promoties, organisatorische veranderingen, zakelijke evenementen, nieuws en trends in de sector. Nieuwsbrieven variëren van eenvoudige tekst formaten naar HTML-sjablonen te werken en kunnen bestaan ​​uit afbeeldingen, banners en Flash-animaties. Bulletins worden ook vaak gebruikt omdat ze relatief goedkoop samen te stellen, kan worden gemonteerd binnen een korte tijd en kan tezelfdertijd aan kleine of grote mailinglijsten. Ze bieden ook bedrijven de mogelijkheid om extra producten en diensten te bevorderen door het opnemen van links naar websites en webformulieren.

blogs

Weblogs, beter bekend als blogs, zijn tijdschriften die worden gelezen en onderhouden op het internet. Hoewel blogs vaak worden gebruikt voor entertainment doeleinden, bedrijven gebruiken blogs om de dialoog te bevorderen en te lokken commentaar van hun klantenbestand en potentiële doelwitten. Het is ook een vorm van marketing strategie voor bedrijven die streven om zich te positioneren als thought leaders in hun sector. Onderwerpen variëren en kan worden gebaseerd op de laatste trends in de markt die een bepaalde industrie of best practices voor gebruikers van een bepaald product. Senior executives ook een update van hun werknemers gebruik van blogs door het delen van informatie die de verschillende regio's en afdelingen relevant is, of door het verschaffen van inzicht in de recente ontwikkelingen die van invloed hun bedrijf.

Webcasts / Webinars

Als bedrijven zoeken naar manieren om te bezuinigen op de tijd en de kosten die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van interne en externe gebeurtenissen, webcasts, ook wel aangeduid als webinars, steeds gegroeid in populariteit. Uitgevoerd met behulp van web-conferencing software, gebruikers delen dia's, video's of hun eigen bureaublad van de computer om informatie aan het publiek te presenteren. naar het audiogedeelte van een webcast te luisteren, de deelnemers ofwel inbellen op de videoconferentie via de telefoon of luisteren via de luidsprekers van de computer. Webcast onderwerpen kunnen variëren van product demonstraties jaarlijkse bedrijf updates voor werknemers.

Omdat webcasts gebeuren online, deelnemers en presentatoren kunt afstemmen op vanaf elke locatie zolang ze toegang hebben tot het internet. Gastheren en presentatoren gebruiken ook functies zoals polling, vraag en antwoord en annotatie tools waarmee u interactiviteit te bevorderen tijdens de sessie.

Share This Post