Index / Onderwijs / Cool 7 Grade Science Experiments

Share This Post

Onderwijs

Cool 7 Grade Science Experiments

Wetenschap is een hoofdonderwerp in de middelbare school curriculum, en soms een wetenschap eerlijke project geldt als een percentage van de rang van de student. Het helpen van uw kind naar een hip, leuk wetenschap project voor haar wetenschap eerlij

Advertisement

Wetenschap is een hoofdonderwerp in de middelbare school curriculum, en soms een wetenschap eerlijke project geldt als een percentage van de rang van de student. Het helpen van uw kind naar een hip, leuk wetenschap project voor haar wetenschap eerlijke kiezen kan helpen om haar interesse piek, vandaar het verbeteren van haar rang.

Een interessant wetenschappelijk project voor kinderen rangen 4 tot en met 7 is een verdamping en warmte experiment. Je hebt een paar dozen, water gerechten en gloeilampen van verschillende wattage nodig in kleine lampen. Kinderen kunnen een hypothese over welke wattage van lampen het water sneller zal verdampen en vervolgens bewijzen door het uitvoeren van proeven op hun monsters vast te stellen. Kinderen kunnen gelijke hoeveelheden water te meten in elk gerecht, plaatst het water gerechten in afzonderlijke boxen, en leg een ander wattage van de gloeilamp over elk gerecht. Na een bepaalde tijd, kunnen de kinderen de lichten te verwijderen en het meten van de rest van het water om te zien welke bol het water snelst verdampt.

Door een lage spanning lamp om een ​​aardappel, kan middelbare school student veilig leren om een ​​elektrische lading te maken. Dit wetenschappelijk project wordt aanbevolen voor kinderen vanaf rangen 3 tot en met 8. Student zal een cent te nemen en wikkel een stuk van elektrische draad omheen. Dan moeten zij draaien het andere uiteinde van de draad om een ​​gegalvaniseerde spijker. Zodra dit gedaan is, kunnen de kinderen een aardappel in tweeën gesneden en steek het kwartje in de ene helft van de aardappel en de spijker in de andere. Studenten bevestig twee krokodilklemmen de draad en de tegenoverliggende einden van beide krokodillenklemmen wordt bevestigd aan het einde van een licht emitterende diode (LED). Als het project succesvol is, zal de LED branden. Verse aardappelen zijn het meest effectief in dit experiment zijn.

Een koele wetenschap project dat kinderen interessant vindt is het maken van een thermometer. Door het nemen van een fles water en vullen met 25 procent water, 50 procent alcohol, waardoor 25 procent leeg is, en vervolgens het plaatsen van een stro binnen, kunnen de kinderen een apparaat om warmte te meten in het water te creëren. Zorg ervoor dat de kinderengebruik tape of klei aan de bovenzijde van de fles naar het rietje veilig rechtop. Wanneer de fles wordt geplaatst in de buurt van een verwarmingsapparaat moet je beginnen met de vloeistof opstaan ​​zien door het stro als het water warmer.

Share This Post