Index / Huis / Cooking Oil Paving Stain Remover

Share This Post

Huis

Cooking Oil Paving Stain Remover

Een verharde wandelpad, patio of oprit verbetert het uiterlijk en de waarde van een huis. Ondanks de inspanningen om hen te houden op hun best, maar af en toe een lekkage ontstaat een vlek. Het schoonmaken van bestrating kan lastig zijn als het is ee

AdvertisementEen verharde wandelpad, patio of oprit verbetert het uiterlijk en de waarde van een huis. Ondanks de inspanningen om hen te houden op hun best, maar af en toe een lekkage ontstaat een vlek. Het schoonmaken van bestrating kan lastig zijn als het is een absorberend materiaal die gemakkelijk opzuigt elke vloeistof, waaronder olie. Tijdens het koken olie niet opzichtig, donkere vlekken achterlaten op de stoep, laat het onaantrekkelijk, verklikker vlekken. Een paar alledaagse huishoudelijke artikelen en beetje van de elleboog vet verwijdert de vlek.

Wat je nodig hebt

 • papieren handdoeken

  Talkpoeder

  Stijve borstel

  Liquid ontvetten afwassen zeep

  Spons

  Mechanic's hand schoner

Bedek het getroffen gebied met keukenpapier. Druk stevig op het materiaal, zonnebaden zoveel olie mogelijk. Niet wrijven, omdat dit zal leiden tot de vlek te verspreiden.

Strooi talkpoeder over de rest van de olie. Wrijf het poeder licht met een stijve borstel, werkt het absorberende materiaal in het oppervlak van de vlek. Laat het poeder om te zitten voor 24 tot 48 uur en dan vegen de rest weg.

Giet vloeibaar ontvetten afwassen zeep over verkleurde gebieden. Schrob de zeep flink met een harde borstel, het creëren van een lichte schuim. Het werk van de rand van de vlek naar het midden met behulp van kleine, cirkelvormige bewegingen te helpen los kleverige olieresten. Spoel door sponsen met koud water.

Spreid een laag van monteur handreiniger over een hardnekkige vlekken. Wrijf de verbinding in de vlek met een nylon schuursponsje. Wacht 10 minuten en veeg met een natte doek. De ontvettingsmiddelen in de stofzuiger zal breken van de olie, waardoor het gemakkelijk te verwijderen.

Hints

Oudere vlekken kunnen meer dan één behandeling nodig.

Share This Post