Index / tech / Converter Box Hookup Instructions

Share This Post

tech

Converter Box Hookup Instructions

DTV (digitale televisie) converters werden ontworpen om te helpen verlichten van de pijn van de overgang van analoge OTA (Over The Air) televisie-uitzendingen naar digitaal. De converters zetten digitale ATSC (Advanced Television Systems Committee) a

Advertisement

DTV (digitale televisie) converters werden ontworpen om te helpen verlichten van de pijn van de overgang van analoge OTA (Over The Air) televisie-uitzendingen naar digitaal. De converters zetten digitale ATSC (Advanced Television Systems Committee) antenne signalen in analoge NTSC (National Television Systems Committee) signalen. De conversie van ATSC naar NTSC formaat kunt analoge televisietoestellen digitale OTA programmering te ontvangen, terwijl analoge televisie gebruikers om de overstap te maken naar een digitaal televisietoestel wanneer de tijd rijp is.

Sluit uw antenne coaxiale uitgang kabel in de "Antenna In" poort aan de achterkant van de converter.

Sluit een tweede stuk van coax tussen de omvormer "TV Out" poort en de coaxiale poort aan de achterzijde van uw TV. Als alternatief kunt u een RCA-kabel aan te sluiten tussen de rode, witte en gele "Audio / Video" poorten op zowel de converter en televisie - overeenkomen met gekleurde plug-in van de kabel op de overeenkomstige poorten.

Steek de converter in een stopcontact en zet het apparaat aan. Zet uw televisie. Zet de televisie en converter box op hetzelfde kanaal - gebruik van het kanaal selector aan de achterkant van de converter om zijn kanaal ingesteld op "3" of "4"

Share This Post