Index / Huis / Cons het bouwen van een huis in de winter

Share This Post

Huis

Cons het bouwen van een huis in de winter

Het bouwen van een huis tijdens de wintermaanden kan zijn voordelen hebben. Bijvoorbeeld omdat bouwers hebben minder bouwprojecten in vergelijking met de warmere maanden, zult u waarschijnlijk krijgen meer attente service van de algemene aannemer en

AdvertisementHet bouwen van een huis tijdens de wintermaanden kan zijn voordelen hebben. Bijvoorbeeld omdat bouwers hebben minder bouwprojecten in vergelijking met de warmere maanden, zult u waarschijnlijk krijgen meer attente service van de algemene aannemer en onderaannemers, zoals gipsplaten specialisten, schilders en loodgieters. Samen met dit duidelijk voordeel, hoewel, rekening houden met de duidelijke nadelen van de winter woningbouw.

Ploegen door de sneeuw

Afhankelijk van uw klimaat, kan een winter huizenbouw project worden ontspoord door de toegang tot de site problemen. Na een aanzienlijke sneeuwval, kunt u geconfronteerd ploegen en scheppen kosten zodat de bouw bemanning toegang tot de bouwplaats. Als je het bouwen in de buurt van een steile, notoir gladde weg, zal uw bemanning het moeilijk vinden om veilig te reizen naar de site na een lichte sneeuw. Groot gebouw levert trucks kan de winterse omstandigheden te uitdagend naar de bouwplaats te bereiken vinden.

Job Site Uitdagingen

Op een koude-weather bouwplaats, zullen aannemers racen structurele framing en het dak bouwwerkzaamheden de binnenruimte voltooien voordat sneeuw of aanvriezende regen effecten. Werknemers moeten ook complete raam- en installatie sneller om dezelfde reden. Binnen bemanningen hebben vaak behoefte aan tijdelijke-kerosine brandstof kachels om warm te blijven, terwijl ze interieur taken, zoals het sanitair en elektrische werk te voltooien. Uw dakdekker Ook vindt het moeilijker om gordelroos bij koud weer te installeren. De shingles draaien broos en moeilijker te behandelen, en ze vaak niet goed af te dichten.

Het proces gaat door

Je zult waarschijnlijk geconfronteerd met een langere doorlooptijd voor uw winter huizenbouw project. Uw bemanning dient te bundelen in lagen om de koude te bestrijden, waardoor ze langzamer bewegen. Als je het bouwen in een klimaat waar de sneeuw en ijs komen vaak voor, kan je bouwvakkers weer-gerelateerde vertragingen of zelfs annuleringen van een hele dag het werk te ervaren. Zelfs als het weer meewerkt, winterse dagen zijn korter, waardoor de bemanning minder dagelijkse werktijd en dat resulteert in een uitgesponnen tijdlijn.

De Dollars toevoegen Up

Uw wintertijd huizenbouw project zal vaak meer kosten dan een soortgelijk project uw aannemer verbindt zich ertoe bij warmer weer. Tijdens de wintermaanden, kan uw algemene aannemer een premie voor bemanningen en uitrusting te sturen in de kou op te laden. Voor koud weer stichting bouw, moeten bemanningen vaak gebruik van de grond kachels en dekens op de grond warm genoeg voor grondverzet en concrete het werk te houden. Concrete aannemers vaak gebruik van een koude-weather materialen mix die ook uw totale bouwkosten kunnen beïnvloeden.

Share This Post