Index / tech / Conexant Hda D330 Mdc.V92 Specificaties

Share This Post

tech

Conexant Hda D330 Mdc.V92 Specificaties

Conexant Systems Inc is een technologie bedrijf dat is gespecialiseerd in de modem, audio, beeld en video-oplossingen. Het werd opgericht in 1999, toen het brak af van Rockwell, en is gevestigd in Newport Beach, Californië. De Conexant Hda D330 Mdc.V

Advertisement

Conexant Systems Inc is een technologie bedrijf dat is gespecialiseerd in de modem, audio, beeld en video-oplossingen. Het werd opgericht in 1999, toen het brak af van Rockwell, en is gevestigd in Newport Beach, Californië. De Conexant Hda D330 Mdc.V92 modem is één van de producten Conexant's. Het werd uitgebracht in juni 2007. Een modem maakt gebruik van een analoog draaggolfsignaal en codeert digitale informatie in dit signaal. Het decodeert ook informatie van de binnenkomende signalen.

Verenigbaarheid

De Conexant Hda D330 Mdc.V92 modem werkt met Windows XP, Vista en Windows 7 als u uw drivers te updaten. Het is compatibel met de Dell-notebooks, waaronder de Inspiron en Lattitude. Het werkt ook met Ubuntu Desktop Edition 7.04. Dit is een inbelmodem, maar je hoeft niet elke keer dat u een telefoontje ontvangt verbreken. In plaats daarvan kunt u de modem in de wacht gezet en uw internetverbinding behouden terwijl u spreekt over de telefoon. U hebt maximaal 16 minuten spreektijd voor de modem los te koppelen.

macht

Deze modem gebruikt Pulse Code Modulation of PCM technologie, die een manier om analoge signalen in digitale vorm te geven. De PCM beweegt gegevens stroomopwaarts dit modem via een demodulatieproces, waarbij de V.92 tijd instelt. Deze modem verzendt gegevens met een snelheid van 48 kilobytes per seconde (kbps), en ontvangt gegevens met een maximum van 56 kbps. Deze snelheid ondersteunt high traffic transfers over Internet Protocol of IP en voice over Internet protocol, of VoIP, diensten.

Verbinding

De V.92 modem versie functies sneller handshaking dan de V.34 en V.90-modellen. Dit betekent dat uw modem verbinding maakt met netwerken sneller, en het handenschudden begint direct na de informatie buffer-on en direct na het een match vindt. Dit maakt het sneller dan oudere versies.

Kenmerken

De Conexant Hda D330 Mdc.V92 modem wordt geleverd met een Dell Diagnostic Tool, en u kunt deze tool gebruiken om een ​​diagnostische scan van uw software, drivers, applicaties en het modem zelf uit te voeren. Het identificeert problemen met uw modem, en het zelfs waarschuwt u wanneer de modem is mislukt. U kunt deze informatie gebruiken wanneer u Dell of Conexant technische ondersteuning te bellen. Deze modem is optioneel op bepaalde Dell-computers, en je kunt het op de achterkant van de laptop te installeren.

Share This Post