Index / ouderschap / Conditioning Oefeningen voor Kids

Share This Post

ouderschap

Conditioning Oefeningen voor Kids

Hoewel de uitdrukking "Het is nooit te vroeg om te beginnen," misschien niet van toepassing te oefenen voor peuters, oefening is een belangrijk onderdeel van het leven voor kinderen vanaf de vroege kindertijd. Rond de leeftijd waarop scholen zod

AdvertisementHoewel de uitdrukking "Het is nooit te vroeg om te beginnen," misschien niet van toepassing te oefenen voor peuters, oefening is een belangrijk onderdeel van het leven voor kinderen vanaf de vroege kindertijd. Rond de leeftijd waarop scholen zodat kinderen om deel te nemen in de school sporten, conditionering oefening wordt een levensvatbare activiteit voor kinderen. Passende conditie-oefeningen variëren van gewicht opleiding, die helpt bouwen spier, aërobe oefening, die verhoging van het uithoudingsvermogen en de longcapaciteit en stretching helpt, die helpt bij het verbeteren van flexibiliteit. Jonge kinderen zijn nog in de groei en dus meer vatbaar voor spieren, pezen of uithoudingsvermogen zwakke punten hebben. Deze gebreken kunnen leiden tot verwondingen tijdens het actieve gedrag, dus overwegen om je kind te bedenken een conditionerende oefening regime dat hem kan helpen zich te beschermen tegen verwondingen.

Het knelpunt is het punt

Conditioning oefeningen voor kinderen hebben veel voordelen, maar een duidelijk doel: om uw kind te breken zijn atletische knelpunten. Knelpunten zijn die aspecten van een sportieve activiteit waarin uw kind lijkt nooit te verbeteren, zoals de onmogelijkheid om 15 minuten voor de mijl lopen of een zwakke bat swing overschrijden. Omdat atletische tekortkomingen variëren over leeftijd, opleidingsniveau en zelfs vergelijkbaar individuen worden geen twee conditioning trainingen hetzelfde zijn. Echter, omdat de conditie-oefeningen voor kinderen zijn bedoeld om de sportieve zwakheden van een kind te versterken en hem helpen voorkomen tegen verwondingen, zou een goede conditionering oefening routine omvatten een scala aan oefeningen. Oefeningen kunnen richten op alle aspecten van de specifieke doelen van uw kind.

Heavy Lifting hoeven niet te worden Heavy Going

Een van de belangrijkste conditie-oefeningen voor de sportieve kinderen is krachttraining. In de meeste gevallen, een kind dat klaar is om te sporten is ook bereid om te trainen in de fitnessruimte. Zoals USA Gymnastics opmerkt, kan krachttraining via vrije gewichten, weerstand banden en het gewicht machines een kind helpen bouwen spier, pezen versterken en ligamenten. Dit kan helpen om de prestaties en het lichaam te versterken tegen verwondingen. Krachttraining oefeningen voor kinderen, dient een zorgvuldige denken en training. Kinderen onbekend met gewichtheffen moet de begeleiding van een trainer te zoeken naar de juiste vorm te leren, waardoor het risico van letsel. Jongere kinderen en beginners moeten beginnen met veiligere oefeningen, zoals het gebruik van machines in plaats van losse gewichten, en slechts langzaam toenemen gewicht na het beheersen van de juiste vorm.

Het buigen van uw Flex Spieren

Flexing is een van de meest onderschatte conditie-oefeningen voor kinderen, misschien omdat kinderen lijken zo flexibel te zijn in de eerste plaats. Echter, een routine buigen conditie training te helpen kinderen te krijgen flexibiliteit, wat handig is in de sport, variërend van gymnastiek tot basketbal. Het belangrijkste is voor kinderen, stretching kan het risico op letsel tijdens actieve dagelijkse leven van een kind te verminderen. Kinderen moeten bezighouden met rekoefeningen die zich richten op het verplaatsen van de gerichte deel van het lichaam door middel van haar volledige gamma van de beweging. Welke delen van het lichaam om zich te concentreren op een vraag die u en uw kind samen moeten bespreken, zoals de activiteiten van de kinderen variëren. Bijvoorbeeld, als je dochter is een up-and-coming ballerina, moet ze routinematig strekken haar achillespees door het buigen van haar voet zo ver naar voren en naar achteren zo ver mogelijk naar binnen - door middel van haar volledige gamma van de beweging. Volgens USA Gymnastics, moeten kinderen strekt zich uit tot hun punten van spanning te houden - maar niet pijn - ongeveer 30 seconden per stuk.

Enduring Training voor endurance

Duurtraining of aerobe conditionering, completeert het drietal van de belangrijkste conditie-oefeningen. In duurtraining, het doel van een kind is aan de lengte van de tijd dat ze lichamelijk actief zijn voordat hij moe kan blijven toenemen. Endurance is belangrijk in veel van de activiteiten voor de kinderen de liefde, van het lopen rond met hun vrienden te zwemmen op het schoolteam. Uithoudingsvermogen is ook belangrijk voor de algemene gezondheid, het verbetert longcapaciteit en voordelen het cardiovasculaire systeem. Endurance oefeningen het meest geschikt zijn voor kinderen een lage intensiteit oefeningen die duren voor meer dan 30 minuten. Een kind dat wil zijn uithoudingsvermogen te verbeteren moet geleidelijk tijd toe te voegen aan zijn aërobe conditie-oefeningen, zoals door het toevoegen van één minuut per dag om zijn ochtend lopen.

Share This Post