Index / Huis / Concrete Sealer Problemen

Share This Post

Huis

Concrete Sealer Problemen

Concrete zeehondenjagers zijn van vitaal belang voor de bescherming van het uiterlijk en de levensduur van beton, in zowel interieur als exterieur toepassingen. Ze helpen ook te weerstaan ​​vlekken of chemische beschadigingen van reinigingsmiddelen e

AdvertisementConcrete zeehondenjagers zijn van vitaal belang voor de bescherming van het uiterlijk en de levensduur van beton, in zowel interieur als exterieur toepassingen. Ze helpen ook te weerstaan ​​vlekken of chemische beschadigingen van reinigingsmiddelen en andere bronnen. Echter, sommige problemen die zich voordoen ruïne het uiterlijk van beton.

types

De belangrijkste vormen van beton zeehondenjagers zijn oppervlak en doordringend kit. Sealers oppervlak zijn acryl, epoxy of urethaan gebaseerde producten en vormen een beschermende laag op het beton. Afdichtmiddelen hebben meestal een op siliconen gebaseerde formule die sijpelt in het beton, reageert met de kalk en calcium en dicht de poriën in het beton.

blozende

Blozen verwijst naar de melkachtige of wazige strepen onder het oppervlak van de kit. Het treedt op wanneer vocht wordt gevangen tussen de sealer en het beton. Om te voorkomen dat blozen, laat beton grondig drogen alvorens de kit, het toevoegen van extra tijd voor diepe groeven of decoratieve stempels. Breng de sealer in dunne, gelijkmatige lagen en laat elke uitharden per aanbevelingen van de fabrikant om te voorkomen dat het vangen van vocht tussen de applicaties.

Zouten en Ijsbestrijdingsmiddelen

Zout en deicers neiging om het oppervlak van het afdichtmiddel beschadigen omdat zij de sneeuw en ijs veroorzaken smelten, de zout-rijke water sijpelt door het afdichtmiddel en in het beton. Tijdens het snel groeiende en aanbestedende free-dooi cycli, zal de kit te scheiden van het beton en de chip uit te schakelen. De beste manier om dit te voorkomen is een penetrerend afdichtmiddel op het beton en follow-up met een oppervlak sealer.

Temperatuur

Toepassen afdichtmiddelen in 50 tot 90 graden Fahrenheit temperaturen. Als het te koud is, zal de kit niet vormen een beschermende film en zal falen of wenden tot een schilferige stof. Als het te warm is, de kit stelt snel en vallen gassen om bellen te vormen. Om dit te voorkomen, altijd toezicht op de temperaturen en volg de aanbevelingen van de fabrikant.

Share This Post