Index / Huis / Concrete Acid Problemen Stain

Share This Post

Huis

Concrete Acid Problemen Stain

Acid kleuring is een uitstekende manier om kleur toe te voegen aan bestaande beton. Een van de redenen is deze methode zo populair is dat het niet veel vernieuwing deskundigheid vereist. Er zijn echter een aantal zaken die u moet zich bewust zijn als

AdvertisementAcid kleuring is een uitstekende manier om kleur toe te voegen aan bestaande beton. Een van de redenen is deze methode zo populair is dat het niet veel vernieuwing deskundigheid vereist. Er zijn echter een aantal zaken die u moet zich bewust zijn als je dit project zelf ondernemen.

Onvoorspelbaarheid

Vele factoren kunnen de manier waarop je concreet absorbeert vlek beïnvloeden. Beton kan worden gemengd in verschillende verhoudingen met verschillende fijne en grove aggregaten die "grijpen" de vlek met verschillende snelheden. Bovendien, hoe oud of nieuw beton vaak bepaalt hoe gemakkelijk het de kleur zal accepteren. Er is geen manier om perfect te voorspellen wat een vlek eruit zal zien op uw specifieke betonnen ondergrond zonder het uitvoeren van een test patch.

Kleur Variatie

Variaties in de vlek kleur kan door verschillende dingen. Het beton dat maakt het oppervlak dat u kleuring is mogelijk niet gemengd correct voordat het werd gegoten, waardoor vlekken van verschillende kleuren die ervoor zorgt dat de gekleurde afwerking om er anders uitzien van het ene gebied naar het volgende. Ook kan uw beton worden gekleurd met olie of andere chemicaliën. Als u het beton niet goed schoon te maken, kunnen deze vlekken te voorkomen dat het beton van het absorberen van de vlek over hen of kan zelfs veranderen de chemische samenstelling - en dus het uiterlijk - van de vlek. Tot slot, als de vlek niet gelijkmatig wordt toegepast, of sommige gebieden zijn droger dan anderen wanneer een tweede toepassing wordt toegevoegd, de kleur zullen onduidelijk zijn.

Onjuiste Temperatuur

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat het een slecht idee om te schilderen op de dagen die zijn zeer warm en vochtig. Maar diezelfde mensen kunnen niet twee keer na te denken over een poging om hun beton vlek in dezelfde omstandigheden. Vlek is in wezen een zeer dunne verf die wordt doorweekt in het oppervlak van het beton. Als u vlek toe te passen als het te warm of er een hoge neerslag rating, het is bijna gegarandeerd dat de vlek nooit correct zal opdrogen, en kunnen niet helemaal droog.

Vochtigheid

Zodra beton geëtst met zuur in voorbereiding absorberen de vlek moet worden gespoeld. Het is belangrijk om niet te haasten en de vlek direct op het vochtige beton. Water zal dun de vlek, waardoor de finish te worden verstoord en mogelijk waardoor de vlek op het oppervlak zitten zonder te absorberen of drogen. Zodra het beton is gespoeld, zal het in ieder geval een volle 2 dagen duren voordat het beton voldoende droog voor vlekken zijn.

Onjuiste Application

Het toepassen van beton vlek is vrij eenvoudig. Vlek moet worden toegepast in een rechte lijn, net als verf. Moet echter vlek worden toegepast in zeer dunne lagen. Veel mensen zijn geneigd om klap naar beneden een dikke toepassing en worden gedaan met het werk, en je kunt vaak wegkomen met dit als je zijn schilderen. Maar toen vlek te dik wordt toegepast zal het niet opnemen of droog naar behoren en zal alleen leiden tot een grote puinhoop. Elk dun laagje vlek moet drogen voordat een andere wordt toegevoegd om de kleur te verdiepen. Het is van groot belang dat u altijd werken vanuit het interieur van een kamer in de richting van een uitgang; het is erg frustrerend om een ​​goede baan te verpesten door het wandelen over het omdat je gevangen.

Gebrek aan Sealer

Alle voltooide concrete projecten moeten worden afgedicht voor bescherming. Een betonnen of gemetselde kit zal uw gekleurd beton te beschermen tegen schade als gevolg van de elementen, ongevallen of zware ondergrond gebruik. Concrete vlek moet ten minste 48 uur drogen alvorens te worden afgedicht om ervoor te zorgen dat het volledig droog is. Bij betonnen eerst wordt afgesloten, moet u twee lagen gebruiken. Het onderhouden van uw beton vereisen slechts toevoegen van elk jaar een extra jas.

Share This Post