Index / Bedrijf / Concept van Retail Marketing

Share This Post

Bedrijf

Concept van Retail Marketing

De centrale gedachte achter retail marketing is ervoor te zorgen dat een bedrijf maakt producten van een klant nodig heeft of wil, de producten van de klant bereid is te betalen om te bezitten. Sommige bedrijven hebben retail marketing afdelingen bin

AdvertisementDe centrale gedachte achter retail marketing is ervoor te zorgen dat een bedrijf maakt producten van een klant nodig heeft of wil, de producten van de klant bereid is te betalen om te bezitten. Sommige bedrijven hebben retail marketing afdelingen binnen hun kantoor, terwijl anderen uitbesteden marketeers aan onderzoek en op de markt hun product. Met behulp van diverse benaderingen voor het bestuderen van het gedrag van consumenten, marketeers uitvinden van creatieve manieren om het winkelend publiek om een ​​product aan te trekken.

Basics

De essentie achter retail marketing is om goederen en diensten die voldoen aan specifieke behoeften van de klant te ontwikkelen. Beauty, reizen, kleding en voedsel producten geadverteerd online, in print en op tv ondergaan marketing analyse en onderzoek om te achterhalen of de consument het product en hoeveel ze bereid zijn te besteden om het te hebben willen. Retail marketeers moet het product of de dienst tegen prijzen dat de winst voor dat merk zal produceren leveren.

Customer Needs

Retail marketeers maken behoeften van de klant hun prioriteit. Als shoppers lijken alleen geïnteresseerd in milieuvriendelijke make-up producten zijn, zullen alle cosmetica bedrijf nog steeds de verkoop van op dieren geteste producten onder te gaan. Retail marketing onderzoekers bestuderen hoe klanten gebruiken de producten en hoe ze willen om te winkelen. Retail marketing is alleen rendabel door middel van de juiste manier te anticiperen, te identificeren en te voldoen aan behoeften van de klant en wil.

strategieën

Volgens Lars Perner, Ph.D., in het departement van marketing aan de University of Southern California, marktonderzoek zorgt ervoor dat bedrijven produceren wat klanten echt willen en niet wat bedrijven denken dat ze willen. Nieuwe producten in het algemeen beginnen langzaam in de markt voor verspreiding naar meer consumenten.

Retailer marketeers in gedachten houden dat, wanneer de invoering van een nieuw product, moeten bedrijven voldoende te financieren, zodat ze in het bedrijfsleven kunnen blijven totdat hun product raakt groot. Retail marketeers begrijpen het belang in aangename eerste klanten, omdat shoppers zijn, op hun beurt, die verantwoordelijk is voor het verspreiden van het woord over een merk.

Onderzoek

Twee soorten marktonderzoek helpen bedrijven en adverteerders beslissen wat te maken en hoe je een publiek aan te trekken om het te. Primair onderzoek is onderzoek een marketing bedrijf ontwerpt en beheert zelf. Het hebben van een vrijwilliger smaak-testen soorten chocolade of make-up merken, bijvoorbeeld, vertelt marketeers welke typen consumenten de voorkeur in het algemeen.

Secundair onderzoek omvat het gebruik van informatie die anderen al samen hebben gezet, zoals demografische statistieken laten zien wat leeftijdsgroep let op de meest televisie in de avond. Retail marketeers die informatie gebruiken om hun product te verkopen op de commerciële time slots.

Het maken van winst

Het belangrijkste concept achter retail marketing is dat het product verkoopt en zorgt voor een winst. Als de productie vraag groter is dan, of het product reclame maakt valse claims zal een consument slechte pers te verspreiden over het project mislukt en veel geld verloren. Retail marketing mengt zowel een dringende noodzaak om een ​​product en een smaakvolle en een waarheidsgetrouw te verkopen - hoewel vaak overdreven - communicatie met het publiek.

Share This Post