Index / Careers & Work / Community Relations Job Beschrijvingen

Share This Post

Careers & Work

Community Relations Job Beschrijvingen

Een gemeenschap relations specialist is verantwoordelijk voor de planning en het beheer van programma's die zijn bedoeld om publiciteit in de richting van het bedrijf zijn profiel in een gemeenschap te brengen en te verbeteren. In sommige opzichten,

Advertisement

Een gemeenschap relations specialist is verantwoordelijk voor de planning en het beheer van programma's die zijn bedoeld om publiciteit in de richting van het bedrijf zijn profiel in een gemeenschap te brengen en te verbeteren. In sommige opzichten, een community relations manager werkt op dezelfde manier als een public relations specialist, maar het werk wordt uitgevoerd voor een enkele klant en kan het beheer van vrijwilligers en budgetten project omvatten.

professionele Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheden zullen verschillen afhankelijk van het bedrijf, maar er zijn enkele algemene verwachtingen die specifiek zijn voor de bezetting. Een gemeenschap relations specialist plannen, implementeert en beheert relaties met de gemeenschap projecten die voldoen aan de missie doelstellingen van het bedrijf. Community relations projecten kunnen omvatten het hele bedrijf fundraiser evenementen, vrijwilliger evenementen en speciale evenementen die cateraars, fotografen of extra event managers nodig. De specialist is nodig om te netwerken met andere teamleden en communiceer programma vooruitgang en budgettering van de relaties met de gemeenschap directeur. Company vrijwilligers kunnen ook worden beheerd door de afdeling relaties met de gemeenschap.

Benodigde vaardigheden

Uitstekende interpersoonlijke communicatie en teamwerk vaardigheden zijn een noodzaak. Algemene boekhouding vaardigheden die nodig zijn om de begroting en kostenbeheersing verslagen voor de relaties met de gemeenschap directeur bereiden.

Onderwijs en Prior Experience

De meest concurrerende sollicitanten vinden dat een master in business administration of management is een uitstekende academische aanvulling op een bachelor's degree. Entry-level aanvragers kunnen direct in te voeren na de universiteit, hoewel de meeste werkgevers sollicitanten voorkeur met ten minste drie jaar van de administratieve, financiële of technische ervaring.

job Outlook

Het Bureau of Labor Statistics verwacht een groei van 12 procent voor de administratieve diensten managers tussen 2008 en 2018. De groei is ongeveer net zo snel als het nationale gemiddelde voor alle beroepen. concurrentie voor de baan van een lager niveau administratief personeel werd naar verwachting minder dan die voor het hoger niveau personeel ten opzichte van dezelfde periode zijn.

Salaris

Volgens Indeed.com, het gemiddelde salaris voor een community relations specialist was $ 48.000 met ingang van april 2010.

Share This Post