Index / wettelijk / Commercial Land Vs. Industrial Land

Share This Post

wettelijk

Commercial Land Vs. Industrial Land

Het verschil tussen commerciële en industriële land is vooral een van gebruik. Commerciële gebieden worden gebruikt voor de handel in goederen en diensten, terwijl industriële gebieden fungeren als gebieden van de productie. Commerciële gebieden zijn

AdvertisementHet verschil tussen commerciële en industriële land is vooral een van gebruik. Commerciële gebieden worden gebruikt voor de handel in goederen en diensten, terwijl industriële gebieden fungeren als gebieden van de productie. Commerciële gebieden zijn het meest waardevol wanneer ze zwaar verkeer te ontvangen van potentiële klanten. Industriële gebieden, daarentegen, profiteren van de gemakkelijke en snelle toegang tot vervoer.

Commercial Land

Commerciële land is een gebied gezoneerd voor bedrijven die regelmatig communiceren - of in ieder geval vrij regelmatig - met hun klanten. Inbegrepen zijn kantoren, detailhandel en dienstverlenende bedrijven. De meeste centrale stad gebieden zijn opgebouwd uit dichte commerciële ontwikkeling.Industrial Land

Industrieterreinen is een zonering aanduiding voor gebieden die worden gebruikt voor de industrie. Dit zijn bedrijven die doorgaans produceren, verwerken of anderszins producten die later aan commerciële bedrijven worden verkocht te genereren. Inbegrepen in de definitie van industrieel land zijn fabrieken en opslagfaciliteiten evenals enkele mijnbouw en scheepvaart operaties.

andere Onderscheidingen

Er zijn een aantal andere functionele verschillen ten aanzien van commerciële en industriële land. Commerciële land is meestal meer waard, en is gevestigd in plaatsen die zwaar verkeer zien vanuit woonwijken. Industriële gebieden, daarentegen, zijn het meest waardevol wanneer gelegen in de buurt van havens, spoorwegen en kustlijnen - faciliteiten die de scheepvaart grote hoeveelheden goederen gemakkelijker te maken. In de afgelopen jaren, is dit onderscheid enigszins vervaagd, volgens een studie uitgevoerd door ECONorthwest.

Share This Post