Index / Onderwijs / College Woordenschat Games

Share This Post

Onderwijs

College Woordenschat Games

Het uitbreiden van je woordenschat kan een nuttige inspanning zijn, of u nu de voorbereiding als een middelbare school student voor college toelatingsexamens, zoals de SAT of ACT, studeren als een student om uw algemene begrip in de klassen, of het l

AdvertisementHet uitbreiden van je woordenschat kan een nuttige inspanning zijn, of u nu de voorbereiding als een middelbare school student voor college toelatingsexamens, zoals de SAT of ACT, studeren als een student om uw algemene begrip in de klassen, of het leren van nieuwe woorden te verbeteren om uw prestaties op het verbeteren mondelinge en schriftelijke examens. allemaal zonder het verlaten van uw computer - Online spellen en quizzen kan een makkelijke manier om te leren en te oefenen nieuwe woorden en het verhogen van uw woordenschat.

Sheppard Software: Language Arts Games

Sheppard Software heeft een groot deel van de Language Arts games sectie gewijd aan de SAT en GRE woordenschat voorbereiding, evenals algemene geavanceerde, medische en technische / computer woordenschat. De SAT en GRE woordenschat games komen in sets van 50-woord flash card quizzen. De computer spreekt het woord, presenteert deze op het scherm, en presenteert spelers met een multiple-choice selectie van de definities om uit te kiezen. Als spelers kiezen een onjuist antwoord, de computer reageert met het juiste antwoord, samen met een verklaring. Er zijn meer dan 720 woorden in de SAT en GRE prep quiz, en de andere geavanceerde woordenschat quizzen functioneren op vergelijkbare wijze. De medische woordenschat quizzen we afdelingen die betrekking hebben op een beroerte, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, hart- en vaatziekten, kanker, en algemene medische terminologie, alle van 50 tot 300 woorden per sectie. De computer / technologie woordenschat secties werken op vergelijkbare wijze, met een klein gedeelte voor de gemeenschappelijke computer en internet termen, evenals een grotere, 220-woord sectie voor computer termen. Deze quizzen kunnen worden benaderd door een bezoek sheppardsoftware.com en klikken op de link 'Language Arts' aan de bovenkant van de pagina.

Woordenschat Oefeningen voor de Academic Word List

Deze website geeft een compilatie van verschillende activiteiten en oefeningen om woorden op de Academic Word List (AWL) te bestuderen. De AWL is een lijst van woorden samengesteld door een onderzoeker in Nieuw-Zeeland, die wetenschappelijke tijdschriften, handboeken, laboratorium handleidingen en syllabus, en geselecteerde woorden die het meest leek gedurende een reeks van academische onderwerpen geanalyseerd. Deze woorden zijn zeer nuttig voor studenten om te leren, want zij zullen van toepassing zijn op alle gebieden van de studie. De oefeningen op deze website zijn fill-in-the-blank activiteiten die gebruikers met onmiddellijke feedback zal zorgen nadat ze een set hebben afgerond. Deze oefeningen kan worden gevonden door een bezoek aan academicvocabularyexercises.com.

MyVocabulary.com

MyVocabulary.com is een andere website met een indrukwekkend scala aan middelen vrij te maken voor studenten die naar de universiteit niveau woordenschat woorden te leren. Er zijn verschillende activiteiten voor studenten om uit te kiezen. In de lesplannen wortel woord, kunnen leerlingen Latijn en Grieks wortels gebruiken om te leren nieuwe woordenschat woorden. Deze oefeningen omvatten een scala van verschillende formaten om studenten te vermaken, zoals fill-in-the-blanks, synoniemen en antoniemen, kruiswoordraadsels, woord vindt, en definitie matching. Er zijn ook thematische puzzels, waarbij woordenlijsten zijn onderverdeeld in categorie├źn en kan zelfs worden afgedrukt. Een andere handige sectie is de voorbereiding op de test / Assessment gedeelte van de website, waar de studenten puzzels en activiteiten die hen helpen te leren 216 SAT en ACT woorden te vinden. Er is ook een woordenlijsten sectie op de website, waar studenten woordenlijsten en activiteiten kunnen vinden van vaak toegewezen romans, boeken en toneelstukken. Al deze activiteiten kunnen worden geraadpleegd op myvocabulary.com.

Share This Post