Index / Huis / Code Lijst voor Whirlpool Wasmachines

Share This Post

Huis

Code Lijst voor Whirlpool Wasmachines

Veel Whirlpool wasmachines zijn uitgerust met digitale display panels die deel uitmaken van het oplossen van de ringen veel gemakkelijker. Een code verschijnt in het display van de wasmachine's als er een probleem is met de machine, zodat gebruikers

AdvertisementVeel Whirlpool wasmachines zijn uitgerust met digitale display panels die deel uitmaken van het oplossen van de ringen veel gemakkelijker. Een code verschijnt in het display van de wasmachine's als er een probleem is met de machine, zodat gebruikers in staat zijn om oorzaak van het probleem snel te identificeren en proberen om een ​​oplossing te vinden. Terwijl een Whirlpool wasmachine's coderingssysteem is erg handig voor huiseigenaren, het onthouden van alle codes die kunnen worden weergegeven op het display van de machine kan lastig zijn. Vertrouwd te raken met de codes kunt u het probleem van uw wasmachine nog sneller te identificeren.

Sud of Sd

De 'Sud' of 'Sd' error code verschijnt op het display van een aantal Whirlpool wasmachine modellen als er buitensporig zeepsop in bad de wasmachine's. Daarna loopt de machine gewoonlijk een routine ontworpen om de hoeveelheid sop in de wasmachine te verminderen.

rl

Een Whirlpool wasmachine wordt het 'rl' error code als het een last in het apparaat detecteert wanneer zij haar Clean Washer cyclus is getreden. De belasting moet worden verwijderd, zodat de ring de reinigingscyclus kan beginnen.

oL

Ol foutcode geeft aan dat een Whirlpool wasmachine heeft een lading die te groot is voor de capaciteit. Verwijder items zodat de wasmachine kan werken.

uL

Wanneer een gebruiker de UB foutcode observeert, haar Whirlpool wasmachine heeft een asymmetrische belasting. De machine loopt meestal een load-balance corrigeren routine na het tonen van de code.

LF

De LF foutcode op het display een Whirlpool wasmachine geeft aan dat de wasmachine te lang duurt te vullen. De afvoerslang moet worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze goed is geïnstalleerd.

Ld

Een 'Ld' error code betekent dat een Whirlpool wasmachine duurt te lang om uit te lekken. De afvoerslang moet worden onderzocht voor een correcte installatie.

deksel

De 'deksel' error code geeft aan dat het deksel van een Whirlpool wasmachine heeft opengelaten, zodat de wasmachine niet kan werken.

dU

Een dU error code verschijnt als er een voorwerp op het deksel van een Whirlpool wasmachine, dat zij voorkomt ontgrendelen.

HC

Wanneer een gebruiker de HC foutcode opmerkt, betekent dit dat warme en koude inlaat slangen een Whirlpool wasmachine's niet goed zijn geïnstalleerd. Het blijkt meestal aan het eind van een wascyclus.

F8E1 of F20

De foutcode F8E1 of F20 geeft aan dat er een watervoorziening fout. Gebruikers krijgen de opdracht om na te gaan of hun Whirlpool wasmachine heeft de goede watervoorziening.

F9E1 of F21

Wanneer gebruikers de F9E1 of F21 foutcode in het display van hun Whirlpool wasmachine te observeren, duidt dit op een afvoerpomp systeemfout. De afvoerslang moet worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het correct is geïnstalleerd.

Share This Post