Index / Careers & Work / CNA II Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

CNA II Functiebeschrijving

Onder leiding van de geregistreerde verpleegkundigen (RN), gecertificeerd verpleging assistenten of assistenten (CNA) bij te wonen om in de basisbehoeften van de patiënten zoals zwemmen, eten en wandelen. CNA II is een klasse specificatie naar een ve

Advertisement

Onder leiding van de geregistreerde verpleegkundigen (RN), gecertificeerd verpleging assistenten of assistenten (CNA) bij te wonen om in de basisbehoeften van de patiënten zoals zwemmen, eten en wandelen. CNA II is een klasse specificatie naar een verpleeghuis aide die een hoger niveau van ervaring en expertise heeft te duiden. Deze medewerkers hebben meestal aanvullende certificeringen en / of ten minste twee tot vijf jaar ervaring ten opzichte van andere verzorgenden.

Rol

CNA IIs begeleiden groepen pleeg assistenten die zijn aangewezen als CNA Is. De taken die CNA Is het uitvoeren van onder andere dressing, zwemmen en het voeden van de patiënten; schoonmaak kamers van patiënten en het maken van hun bed; en het helpen van patiënten lopen of te verplaatsen. In sommige gevallen kan CNA IIs verzoeken CNA is om te helpen bij taken zoals het verzamelen van monsters van lichaamsvloeistoffen, waarbij vitale tekenen en meewerkende artsen en verplegend personeel met medische procedures.

Specialiteit

CNA IIs hebben een aantal specialiteiten die de aard van de patiënten onder hun hoede te bepalen. Bijvoorbeeld, sommige CNA's verzorgen een verstandelijke beperking of emotioneel gestoorde patiënten, waardoor ze worden aangeduid als psychiatrische assistenten of assistenten. Home gezondheid aides verantwoordelijk zijn voor patiënten die leven in hun huizen of residentiële voorzieningen.

Werkomgeving

Hoewel de meeste CNA IIs kan worden gevonden in de verpleging zorginstellingen, hun specialiteit is bepalend voor de werkplek. Home gezondheid aides hebben de neiging om te werken in de huizen van de patiënt of de gemeenschap zorgvoorzieningen, en vele psychiatrische assistenten werken in psychiatrische ziekenhuizen. Aangezien patiënten zorg nodig 24 uur per dag, kunnen sommige CNA IIs werken voor meer dan de traditionele 40 uur per week door klokken in voor 's avonds,' s nachts en in het weekend verschuivingen.

Onderwijs

Mensen die willen worden CNA's moet een jaar verpleegkunde assisteren diploma programma dat kan worden verkregen van community colleges, technische scholen of ziekenhuizen af ​​te ronden. Na afloop moet de afgestudeerden een schriftelijk competentie-examen dat er voldoende training laat zien passeren. CNA IIs kan extra certificering zoals een medicijn assistent, herstellende assistent of medische dossiers aangewezen.

Salaris en Job Outlook

Hoewel er geen specifieke getallen hoeveel CNA IIs maken salary.com heeft CNA algemeen maken ongeveer $ 27.000 (per maart 2010). Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics heeft variërende job groeipercentages tussen 2008-2018 voor het verpleeghuis bijstaan ​​veld volgens de specialiteit - van zo hoog als 50 procent voor home gezondheid aides naar 6 procent voor psychiatrische aides.

Share This Post