Index / Sport en fitness / Club Car Speed ​​Tips

Share This Post

Sport en fitness

Club Car Speed ​​Tips

Club Car is een fabrikant van golfkarretjes en bedrijfsvoertuigen vooral gebruikt op de golfbaan voor het transport. Het bedrijf is begonnen met het produceren golfkarretjes in 1958 en is uitgegroeid tot een breed scala van karren en vervoer shuttles

AdvertisementClub Car is een fabrikant van golfkarretjes en bedrijfsvoertuigen vooral gebruikt op de golfbaan voor het transport. Het bedrijf is begonnen met het produceren golfkarretjes in 1958 en is uitgegroeid tot een breed scala van karren en vervoer shuttles te creëren. Club auto's zijn ontworpen voor eenvoudige vervoer, niet racen, en kan onveilig worden als gebruikt oneigenlijke snelheden.

Navigeren in de Golf Course

Club Car karren worden voornamelijk gebruikt op de golfbaan voor het vervoer van spelers. Afhankelijk van de vorm en het ontwerp van een golfbaan, kan Club Cars verschillende snelheden te bereiken. Op heuvelachtige cursussen die een groot deel van het versnellen en vertragen betrekken, moet Club Car snelheden op een gematigd niveau te worden beperkt om oververhitting of motorschade te voorkomen.

Op een meer niveau golfbaan, kan Club Cars raken hogere snelheden, hoewel de meeste standaard modellen van de Club Car niet meer dan 15 mijl per uur. Bunkers en de golfbaan gevaren moet worden vermeden te allen tijde. Het zand kan de motor leiden tot overbelasting en aangezien Club's niet versneld op een hoog niveau, is het mogelijk vast in het zand worden.

Club Car Snelheden

De standaard Club Car golfkar wordt geleverd met drie snelheid normen. Ze opereren in stappen van 5 mijl per uur, ver boven 15 mph. Met een extra betaling, kan Club Car andere snelheid instelling die uit tops ongeveer 19 mijl per uur te installeren. Met het oog op deze vierde instelling toe te voegen aan de winkelwagen, moet een eigenaar van het voertuig te nemen om een ​​professionele winkel in licentie te bedienen door Club Car. Club Car maakt gebruik van speciaal gemaakte elektronische onderdelen die zijn alleen van toepassing zijn op hun voertuigen.

De verschillende snelheden moeten worden gebruikt in overeenstemming met het vaardigheidsniveau van de bestuurder en de regels van de cursus. Roekeloos rijden en snelheidsovertredingen worden meestal gevolgd door natuurlijk ambtenaren. Een verblijf in het mph van de onderste twee snelheden zal een veiligere rit te verzekeren.

Club Car Safety

In 2007 herinnerde Club Car een aantal van hun golfkarretjes voor een probleem met de stuurinrichting, waarin de stuurinrichting zou mislukken. Bij het kopen van een gebruikte Club Car is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het specifieke model dat u hebt verkregen wordt niet beïnvloed door deze defecte stuurinrichting kwesties. Als u een verlies van controle opmerken tijdens het versnellen of schakelen versnellingen in een Club Car, krijgt het voertuig geëvalueerd door de fabrikant.

Bij het rijden in een Club Car zorg ervoor dat armen en benen binnen het voertuig te allen tijde te houden. Omdat de kar is open op alle vier de kanten is het mogelijk, maar zeer onveilig, om uit te leunen van het voertuig of zelfs uit te komen voordat het voertuig volledig tot stilstand is gekomen. Deze acties kunnen verwondingen veroorzaken en moeten te allen tijde worden vermeden.

Share This Post