Index / Huis / Clorox Alternatieven

Share This Post

Huis

Clorox Alternatieven

Clorox is een effectieve stof voor het desinfecteren en bleken. Er zijn een aantal nadelen aan het gebruik Clorox, echter. Clorox kan bleekwater vlekken achterlaten op gekleurde kleding als het per ongeluk in contact komt met hen. Ook bleekmiddel bev

Advertisement

Clorox is een effectieve stof voor het desinfecteren en bleken. Er zijn een aantal nadelen aan het gebruik Clorox, echter. Clorox kan bleekwater vlekken achterlaten op gekleurde kleding als het per ongeluk in contact komt met hen. Ook bleekmiddel bevat sterke chemische stoffen die de huid, ogen en luchtwegen irriteren. Wanneer Clorox wordt gemengd met bepaalde stoffen, kunnen de dampen dodelijk zijn. Om deze risico's te vermijden, kunt u overwegen met behulp van enkele alternatief voor Clorox.

Light Laundry Solutions

In plaats van Clorox naar groezelige witte kleren te verlichten, probeer dan een paar natuurlijke huismiddeltjes plaats. Voor lichte vlekken en verkleuringen, voeg 1-2 kopjes azijn om uw lading samen met uw gewone wasmiddel. Een ander alternatief voor bleekwater is zuiveringszout. Probeer weken uw blanken in een oplossing van water, wasmiddel en een half kopje zuiveringszout gedurende 30 minuten voor de voltooiing van het wasprogramma. De azijn en zuiveringszout moet helpen herstellen van de helderheid van uw kleren, en ze zullen ook helpen geuren te verwijderen uit de stof.

Zwaardere Stain Solutions

Voor hardere vlekken op witte kleding en handdoeken, genieten van het weefsel gedurende 30 minuten in een oplossing van een half kopje azijn, een half kopje citroensap en een paar eetlepels zout. Na het weken, hangen de items in fel zonlicht voor zes tot acht uur. Zonlicht, citroensap, zout en azijn zijn veilig en effectief zijn voor het krijgen van uw blanken helder, en ze zijn niet bijtend als Clorox.

desinfecteren

Het hanteren van rauwe voedingsmiddelen en niet wassen van je handen, gebruiksvoorwerpen, balies en wastafels goed kan ernstige ziekte veroorzaken. Het hebben van een zieke persoon in het huis kan leiden tot een snelle verspreiding van virussen als je geen gemeenschappelijke ruimtes desinfecteren. Natuurlijke ontsmettingsmiddelen, zoals combinaties van azijn en zuiveringszout, kan een deel van de schadelijke kiemen in uw huis te doden. Echter, een studie 2000 gerapporteerd in de Infection Control en Ziekenhuis Epidemiologie tijdschrift geciteerd dat deze natuurlijke remedies zijn veel minder effectief dan andere stoffen, zoals bleekmiddel en Lysol. Als u wilt voorkomen dat het gebruik Clorox, probeer Lysol sproeien desinfecterende producten. Wees voorzichtig, dat wel. Hoewel technisch sproeien is een alternatief voor Clorox, kan ook de ogen, huid en luchtwegen irriteren. Als je niet van de harde geur van Clorox, proberen met behulp van Lysol met de nodige voorzichtigheid.

Share This Post