Index / Tuin / Citroen Bomen Met Gele Bladeren

Share This Post

Tuin

Citroen Bomen Met Gele Bladeren

Citroenbomen kunnen worden opgepot voor binnen of buiten gebruik, en ze kunnen worden gebruikt in landschappen of in bosjes voor de commerciële productie van fruit. Maakt niet uit waar een citroen boom is geplant, er zijn verschillende dingen die een

AdvertisementCitroenbomen kunnen worden opgepot voor binnen of buiten gebruik, en ze kunnen worden gebruikt in landschappen of in bosjes voor de commerciële productie van fruit. Maakt niet uit waar een citroen boom is geplant, er zijn verschillende dingen die een citroenboom kan schaden. Teveel of te weinig water kan een plant ernstig beschadigen, het draaien van de bladeren geel. Ziekten en plagen kunnen hele bosjes van citrusbomen vernietigen. Gebrek aan voedingsstoffen kan ook gele bladeren en slechte vruchtlichamen op citroenbomen veroorzaken. Te veel of te weinig zon en bij slecht weer kan ook een negatieve invloed hebben citroenbomen.

Water

Een veel voorkomende reden voor de gele bladeren op een citroen boom is over-water geven. In plaats van het besproeien van citroenbomen elke dag, overwegen om de boom een ​​grondige water geven een keer per week. Een manier om te controleren of over-water is om te kijken naar de wortels. Als ze donker met uiteinden die worden uitgedund, worden ze lijden aan over-water geven. Spichtige wortels niet voldoende water te laten zien, en kan ook vergeling of bruin worden van de bladeren veroorzaken.

Watering Voorkeuren

de boom kletsnat, maar ervoor te zorgen dat er voldoende drainage. Water moet uit de bodem van de pot komen het gehele wortelsysteem waarborgen heeft voldoende water ontvangen. Als de boom wordt gepot, moet u de lade onder de pot leeg is en er is geen stilstaand water gelaten in de lade of pot. Wacht tot de grond droog is naar beneden ten minste 2 of 3 inch alvorens opnieuw te drenken. Beslaan de bladeren tussen water is een optie en zal ook insecten weg te houden.

mineralen

Een ophoping van zout kan leiden tot citroenbomen om gele bladeren te hebben. Bovendien kan niet genoeg stikstof, magnesium of mangaan en calcium bladeren vergeling veroorzaken. Als de bladeren zijn geel, maar niet hangend, kan het tekort aan voedingsstoffen de oorzaak zijn. Wees voorzichtig bij het zetten van Epsom zout in de boom. Hoewel de plant kan het nodig hebben, te veel kan schade veroorzaken. Bovendien, met een gebalanceerde meststof worden deze voedingsstoffen niveaus herstellen. Test de bodem met een pH tester, een elektrische geleidbaarheid meter, en een voedingsstof tester te bepalen of de Gele bladeren gevolg van te veel of te weinig mineralen zijn. Overtollige mineralen en zout kunnen worden geëlimineerd door de boom drenken meerdere malen, en waardoor het overtollige water af te voeren uit de pot.

Sun & Weer

Drenken en mineralen zijn de meest voorkomende redenen voor vergeling citroenboom bladeren, maar te veel zon kan ook de bladeren branden op citroenbomen. Overmatig hoge temperaturen ook kunnen bladeren branden en zet ze geel. Besproeien van de citroenboom een ​​beetje meer tijdens warme, droge tijden kan de citroen boom bladkleur verbeteren. Citrusbomen hou niet van koud weer. Als een vorst of plotselinge vorst optreedt na de boom heeft bladeren, kan dit een reden zijn voor vergeling zijn. Citroenbomen kunnen zwaar beschadigd worden wanneer de temperatuur onder de 20 graden Fahrenheit, en fruit en bloemen beschadigd kunnen worden wanneer de temperatuur lager dan 28 graden Fahrenheit.

Ziekte

Citroenbomen worden ook aangevallen door een groot aantal ziekten. Sommige van deze ziekten omvatten groen, blauw en roze schimmel; wortel, hart en houtrot; gekreukte blad; demping off; bladvlekkenziekte; filiaal knoop; schurft; anthracnose; vettige spot; gummosis; en rode algen. Elk van deze ziekten heeft aparte kenmerken, maar kan elk citroenboom te vallen. Ongedierte zoals roest en paars mijten, paars schaal en rood schaal kan ook van invloed citroenbomen.

Share This Post