Index / Cars / Chrysler Cruiser Storingscode P1494

Share This Post

Cars

Chrysler Cruiser Storingscode P1494

De huidige standaard voor on-board diagnostics (OBD) codes is OBD-II. Terwijl Chrysler gebruiken OBD-II, dat ze hun eigen codes te gebruiken ook voor specifieke problemen. OBD-II-codes beginnen P0 gevolgd door drie cijfers. P1494 is een Chrysler-spec

AdvertisementDe huidige standaard voor on-board diagnostics (OBD) codes is OBD-II. Terwijl Chrysler gebruiken OBD-II, dat ze hun eigen codes te gebruiken ook voor specifieke problemen. OBD-II-codes beginnen P0 gevolgd door drie cijfers. P1494 is een Chrysler-specifieke code.

Cruiser Codes

Om foutcodes op een Chrysler Cruiser lezen, draai de sleutel tussen de Run positie (vlak voor Start) en de uit-stand drie keer binnen een tijdsbestek van vijf seconden. De kilometerteller zal de codes te laten zien.

code P1494

Code P1494 geeft de beschrijving lekdetectie Pomp Switch of mechanisch defect. Ofwel de schakelaar voor de lekdetectie pomp of de pomp zelf, is defect.

Betekenis

Auto's hebben een door verdamping (EVAP) systeem om te stoppen met benzinedampen wordt uitgestoten in de atmosfeer. De lekdetectie pomp (LDP) wordt gebruikt om te controleren of er geen lekken in het EVAP systeem. Zoals het EVAP systeem is bedoeld om te worden onder druk gezet, het moet worden gecontroleerd op lekken, en zo de LDP of switch moet de vaststelling of vervangen.

Share This Post