Index / Cars / Chevy Tahoe deurvergrendeling Problemen

Share This Post

Cars

Chevy Tahoe deurvergrendeling Problemen

De Chevrolet Tahoe, een full-size sport utility voertuig in four-wheel drive, werd geïntroduceerd in 1995. Hoewel Edmunds.com concludeert dat het Tahoe interieur is superieur in zowel de "kwaliteit en design," het lijdt aan multiple deurslot pro

AdvertisementDe Chevrolet Tahoe, een full-size sport utility voertuig in four-wheel drive, werd geïntroduceerd in 1995. Hoewel Edmunds.com concludeert dat het Tahoe interieur is superieur in zowel de "kwaliteit en design," het lijdt aan multiple deurslot problemen.

buiten werking Locks

Chevrolet technische dienst bulletins (TSBs) geven aan dat een veel voorkomend probleem bij de tweede generatie (2000-2006) Tahoe modellen is een mislukking aan de sluizen met de keyless entry-functie op afstand te bedienen. De keyless entry mechanisme zal ofwel intermitterend falen te ontgrendelen / vergrendelen van het voertuig of niet volledig.

Manual Lock

Chevrolet TSBs melden dat 2000-2006 Tahoe modellen last van handmatige vergrendeling terugtrekking. Klanten gemeld dat de handmatige slot hendel los kunnen raken en / of volledig los te maken van het deurpaneel.

Oplossing

TSBs aangeven dat een ontkoppeld manuele afsluiting kan worden verholpen door het herstel van de vergrendeling. De Tahoe keyless entry storing kan worden opgelost door het herprogrammeren van de deur module, die kan worden uitgevoerd door een erkende Chevrolet dealer.

Share This Post