Index / Cars / Chevy Suburban Dash Removal

Share This Post

Cars

Chevy Suburban Dash Removal

Het verwijderen van het dashboard van een Chevrolet Suburban SUV is noodzakelijk om een ​​aantal dingen te doen: het installeren van een radio, werkzaamheden aan de airconditioner of vervanging van een meter of andere controlemechanismen. Hoewel een

AdvertisementHet verwijderen van het dashboard van een Chevrolet Suburban SUV is noodzakelijk om een ​​aantal dingen te doen: het installeren van een radio, werkzaamheden aan de airconditioner of vervanging van een meter of andere controlemechanismen. Hoewel een dergelijke baan ontmoedigend lijkt, het is niet per se moeilijk, slechts een stap-voor-stap procedure. Vergeet niet, echter, voordat alle werkzaamheden op het dashboard, de accu van de auto los te koppelen aan een elektrische stroom te elimineren door middel van een deel van de auto. Dit zal geen problemen later te voorkomen met zichtbare draden en circuits.

Gereedschap

Het verwijderen van het dashboard van de Suburban's duurt slechts een Phillips-schroevendraaier en enkele punttang. Een platte schroevendraaier moet ook in de buurt worden gehouden. Geen behoefte aan een hamer, zaag, boren of enige vorm van snijgereedschap. Denk eraan: als een onderdeel niet kan bewegen, niet forceren. Onderzoek waar het contact en de dubbele controle om ervoor te zorgen dat elke verbinding wordt gedemonteerd. Ook moeten containers om alle losse schroeven of clips te houden. Leg ze in de container direct na verwijdering. Op zoek naar een verloren sluiting later kan leiden tot uren verloren tijd.

Onder het Dashboard

Begin onder het dashboard aan de kant van de bestuurder en kijk voor alle bevestigingsschroeven en clips. Wees er zeker van, hoewel, dat de schroeven of clips zijn het veiligstellen van het dashboard fascia en niet een andere component. Verwijder het dashboard, dan werken wat het dashboard is bevestigd. Ook omzeilen de zijkant van het dashboard naast de deur. Kijk voor alle schroeven en klemmen en te verwijderen. Onder kant van de bestuurder is de zekeringkast deksel. Verwijder het deksel en verwijder de schroeven. Werken in het dashboard van de Suburban's, het verwijderen van alle bevestigingen. Open het dashboardkastje. Fasteners veiligstellen van het dashboardkastje steunen ook het dashboard. Werken om het portier aan de passagierskant. Verwijder eventuele losse stuwing fragmenten bevrijd door verwijdering van de bevestigingsmiddelen en leg ze opzij op een veilige plaats. Niet alleen zet ze op de grond waar ze kunnen worden beschadigd of verloren.

controls

Verwijder alle knoppen, wijzerplaten en schakelaars bemoeien met het dashboard is vrij naar voren komen. Sommige controles hebben zeer kleine schroeven eronder. Verwijder indien nodig. Nogmaals, hoewel, verwijdert u alleen de controles die nodig zijn om het dashboard te bevrijden. Onderwerpen zoals de accessoire stok op de stuurkolom of knoppen op de radio, als de radio niet is bevestigd aan het dashboard, hoeven niet te worden verwijderd.

dashboard Cowl

De bovenkant van het dashboard direct onder de voorruit is de schoorsteen. Kijk voor een verzonken schroeven van het dashboard om de schoorsteen en te verwijderen.

Het verwijderen van het Dashboard

Zodra alle bevestigingen zijn verwijderd, hoeft het dashboard niet te tillen. Breng het recht langzaam uit en controleren achter het voor alle aangesloten draden of andere items. Verwijder elke bijlage één voor één. Probeer niet om het dashboard naar voren te brengen en "yank" iets los. Denk eraan: als het niet zal bewegen, probeert u het opnieuw in het gebied waar het heen stuiteren en op zoek naar extra bevestigingsmiddelen. Zodra het dashboard is geheel gratis, breng het geheel naar voren en til het over het stuur. Het dashboard Chevy Suburban is nu verwijderd.

Share This Post