Index / Cars / Chevrolet 454 Intake Aanscherping Specs

Share This Post

Cars

Chevrolet 454 Intake Aanscherping Specs

De Chevrolet 454 motor werd vervaardigd door General Motors. De big-block Chevy (BBC) motor is gebruikt in auto's en vrachtwagens. De Chevy K30 pick-up truck en de Chevrolet Caprice Classic zijn voorbeelden van voertuigen die de BBC gebruikte motor.

AdvertisementDe Chevrolet 454 motor werd vervaardigd door General Motors. De big-block Chevy (BBC) motor is gebruikt in auto's en vrachtwagens. De Chevy K30 pick-up truck en de Chevrolet Caprice Classic zijn voorbeelden van voertuigen die de BBC gebruikte motor. De 454 behoort tot de Mark IV familie van motoren geproduceerd van 1965 tot 1974. U kunt de Chevrolet 454 motor kopen op de aftermarket, en wijzigingen of upgrades kunnen worden gemaakt om de motor. Een installatie, wijziging of upgrades aan de motor moet worden gedaan door een professional.

Intake Aanscherping Specs

De Chevrolet 454 motor gebruikt 30 ft.-lbs. van torque op zeskantbouten aan het inlaatspruitstuk aan de cilinderkop te scherpen. Een set van bouten waarmee het water aan op het inlaatspruitstuk gebruikt 20 ft.-pond. van het koppel, terwijl een andere set gebruikt 30 ft.-lbs. van het koppel.

Uitlaat Aanscherping Specs

De bouten waarmee het uitlaatspruitstuk aan de cilinderkop gebruikt 20 ft.-pond. van het koppel.

Krukas Aanscherping Specs

De bouten op de stang het aansluiten van de zuigers aan de krukas gebruikte 50 ft.-lbs. aanscherping. De bouten verbinden van de krukas aan het motorblok gebruikt 95 ft.-pond. koppel en de bouten waarmee het vliegwiel op de krukas 65 gebruikte ft.-lbs. van het koppel. De hub aansluiten van de trillingsdemper op de krukas gebruikte 85 ft.-pond. van het koppel.

Cylinder Head Aanscherping Specs

De Chevrolet 454 motor had een boring en slag van 4,25 inch met 4,0 inch en een verplaatsing van 454 cubic inches, of 7,44 liter. De motor had een piek vermogen van 230 pk en een maximumkoppel van 360 ft.-lbs. wanneer rustte op de Chevy K30 pick-up truck.

engine Dimensions

De bouten waarmee de cilinderkop op het motorblok gebruikt 80 ft.-lbs. van het koppel, terwijl de bouten waarmee de tuimelaar stud gebruikt 50 ft.-lbs. van het koppel. Een bougie aangesloten op de cilinderkop gebruikt 25 ft.-pond. van het koppel en een andere gebruikt 15 ft.-pond. De bouten waarmee de klep deksel op de cilinderkop gebruikt 4.17 ft.-lbs. van het koppel.

Share This Post