Index / Onderwijs / Chemie Onderwerpen voor College Course Presentations

Share This Post

Onderwijs

Chemie Onderwerpen voor College Course Presentations

Terwijl de chemie kan in eerste instantie lijkt een droge onderwerp, na verder onderzoek, kan de student een assortiment van interessante deelonderwerpen begraven binnen deze discipline te vinden. Door het creëren van college presentaties over deze h

AdvertisementTerwijl de chemie kan in eerste instantie lijkt een droge onderwerp, na verder onderzoek, kan de student een assortiment van interessante deelonderwerpen begraven binnen deze discipline te vinden. Door het creëren van college presentaties over deze hoge rente chemie onderwerpen, kunnen de studenten de meest opwindende delen van dit onderwerp te benadrukken en anderen aan te moedigen deel te nemen aan een verkenning van de chemie.

Koolstofdatering

Door het proces van koolstofdatering, kunnen wetenschappers de geschatte leeftijd van de gevonden voorwerpen te bepalen, waardoor ze om te kijken naar het verleden en stel je voor hoe het leven eeuwen geleden zijn geweest. Bespreek dit chemisch proces in uw presentatie, het uitleggen van de grondbeginselen van hoe koolstofdatering werkt en specifieke objecten die wetenschappers over de historische tijdlijn door de voltooiing van dit proces hebben geplaatst verkennen. Leg het belang van de chemie processen zoals deze in het verzamelen anders ontoegankelijke historische informatie.

Mensen op het Periodiek Systeem

Terwijl sommige elementen in het periodiek systeem geen personen geïnspireerde naam bevatten, zijn veel genoemd naar hun ontdekkers of anderen die een stempel op het gebied van de chemie hebben gemaakt. Ontdek de personen die vereeuwigd zijn op het periodiek systeem in uw presentatie. Bespreken waarom deze individuen werden genomen en hun samenhang met de ontdekking van de genoemde elementen voor hen.

Milieu Effect van de pH Balance

Terwijl de pH-balans onbelangrijk ook mag lijken, het handhaven van de juiste pH binnen het milieu is van vitaal belang voor de plantaardige en dierlijke gezondheid. Bespreek de impact die het water en de bodem pH heeft op organismen die in te wonen of te laten groeien op deze aarde oppervlakken. Leg uit welke processen een negatief effect op de pH-balans stabiliteit kan hebben en leiden tot vernietiging van het milieu. Zorg voor een aantal fundamentele informatie over hoe burgers kunnen werken om ervoor te zorgen dat de pH-balans van hun omgeving niet wordt verstoord en dat de planten en dieren die in en rond hun geografisch gebied leven niet worden beïnvloed door chemische onevenwichtigheden.

Chemistry of Warfare

Warfare was vroeger alles over de hand-to-hand combat of basische wapens; echter, als de wetenschap van het creëren van chemische gebaseerde wapens blijven ontwikkelen, meer wordt vertrouwd op deze chemie gebaseerde oorlog instrumenten. Bekijk wapens die afhangen van chemische reacties of sterk afhankelijk van de aanwezigheid van chemische stoffen. Leg uit hoe deze wapens zijn te verkiezen boven de traditionele wapens en hoe het toegenomen gebruik van wapens van dit type is het gezicht van de oorlog-time praktijken veranderd.

Share This Post