Index / Huis / Chemicaliën for Brass Cleaning

Share This Post

Huis

Chemicaliën for Brass Cleaning

Messing is een metaal dat de blik van goud tegen een fractie van de prijs bepaalt. Het wordt gebruikt om ringen, deurknoppen, ornamenten en andere parafernalia te maken. Maar messing vergt onderhoud. Het vinden van de juiste chemicaliën voor het rein

AdvertisementMessing is een metaal dat de blik van goud tegen een fractie van de prijs bepaalt. Het wordt gebruikt om ringen, deurknoppen, ornamenten en andere parafernalia te maken. Maar messing vergt onderhoud. Het vinden van de juiste chemicaliën voor het reinigen van messing is soms moeilijk als sommige zijn kleur saai kan veroorzaken. Altijd test het product op een klein gebied eerst alvorens het te gebruiken om het hele item te reinigen.

Spiritus, nagellak en Afbijtmiddel

Als uw koper is gelakt (verzegeld met een duidelijke, beschermende coating), moet u de lak aan de koperen eronder schoon te verwijderen. Spiritus, nagellak remover en verf stripper veilig lak te verwijderen uit messing. Gedenatureerde alcohol is een chemisch product gevonden in de meeste apotheken of bouwmarkten. Koop schilder stripper waar de verf wordt verkocht. Bevochtig een zachte doek of een katoenen bal met het chemisch product en wrijf het over de koperen item om de lak te verwijderen. Draag handschoenen bij het gebruik van verf stripper. Heeft een staalborstel niet gebruiken om de chemische stof toe te passen als het de neiging om de koperen eronder krassen.

Brasso

Brasso is een reinigingsmiddel speciaal gemaakt voor de-gelakte messing. Het bevat de gemeenschappelijke huishouding schoner ammoniak. Brasso is effectief bij het verwijderen van aanslag van messing en het herstel van het metaal in zijn oorspronkelijke glans. Verzadigen een doek met Brasso en gebruik de doek om verwijdering van vuil en puin. Het product wordt in de meeste bouwmarkten.

Horolene

Horolene is een chemische oplossing voor het reinigen messing. Het is gevonden in sieraden en bouwmarkten. Week de koper in de oplossing en kijken vuil en bezoedelen ontbinden weg. Langdurige blootstelling van koper aan de oplossing, maar het kan verkleuren en een roodachtige tint. Wees voorzichtig bij het werken met deze oplossing.

Tandpasta

Tandpasta is een alkalische schurend die veilig reinigt de meeste soort van koper. Kies een pasta die een concentratie van schuurmiddel in plaats van heldere gelvormige tandpasta die meer ingrediënten omvat om bacteriën te elimineren bevat. Lichtjes schrobben het koper met behulp van de tandpasta om vuil te verwijderen en bezoedelen.

Milde zeep en Surface Cleaning Spray

Als u wilt dat de lak op de koperen houden, gebruik een milde zeep of een zacht reinigingsmiddel, zoals zuiveringszout. Meng de reinigingsmiddel met warm water om het reinigingsmiddel te creëren. Bevochtig een zachte spons of doek met het reinigingsmiddel en wrijf het item totdat het is schoon. Vermijd het gebruik van oppervlaktereinigers met citroensap of citrus als ze gelakt messing kunnen aantasten.

Share This Post