Index / wettelijk / Checklist van de documenten die u nodig heeft voor uw I-130

Share This Post

wettelijk

Checklist van de documenten die u nodig heeft voor uw I-130

Amerikaanse burgers en bewoners zijn meestal in staat om alien verwanten voor immigratie sponsoren door het invullen van een inwonende vreemdeling petitie I-130. Dit formulier bevat veel strengere documentproductie regels die de indieners precies moe

Advertisement



Amerikaanse burgers en bewoners zijn meestal in staat om alien verwanten voor immigratie sponsoren door het invullen van een inwonende vreemdeling petitie I-130. Dit formulier bevat veel strengere documentproductie regels die de indieners precies moet volgen, anders lopen het risico dat hun papieren afgewezen op technische gronden zonder ook maar een overweging. De Amerikaanse douane en de immigratiedienst controleert welke documenten moet u met de I-130 formulier, en kunnen werken of te wijzigen die lijst op wil.

Het bewijs van de Verenigde Staten Citizenship

Zowel de Verenigde Staten burgers en legale permanente bewoners van het land kan de I-130 in te dienen. Verzoekers die burgers moet geldig bewijs van burgerschap met een van de vijf documenten tonen. Personen geboren in de Verenigde Staten moeten een kopie van een geboorteakte te dienen, en een genaturaliseerde burger moet een kopie af te geven zijn naturalisatie certificaat. Amerikaanse burgers in het buitenland geboren kan ofwel een kopie van een consulaire uitgegeven Form FS-240, "Verslag van de Geboorte in het buitenland van een burger van de Verenigde Staten," een kopie van een lopende paspoort of een consulaire verklaring controleren van burgerschap met een geldig paspoort in te dienen .

Bewijs van rechtmatig verblijf

Green card houders moeten een bewijs van rechtmatig verblijf in de Verenigde Staten, dienen meestal door het verstrekken van kopieën van een permanente verblijfsvergunning kaarten. Een kopie van uw paspoort pagina showing toelating tot de VS als een permanente verblijfsvergunning zal ook werken in sommige omstandigheden. Officiële documenten van de USCIS of zijn voorganger agentschap, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, waaruit blijkt een permanente verblijfsstatus worden ook geaccepteerd.

Bewijs van Huwelijk

Echtgenoot indieners moeten een kopie van hun huwelijksakten, echtscheiding certificaten verstrekken indien van toepassing, glanzend, paspoort-stijl foto's van beide partijen, en een ingevulde en ondertekende formulier G-325A voor elke echtgenoot. De volgende documenten moeten worden ingediend, indien van toepassing: de gezamenlijke eigendom van bankrekeningen of eigendom documenten; een gezamenlijke huurovereenkomst lease; en geboorteakten van alle kinderen geboren elke echtgenoot, ongeacht of zij zijn kinderen uit het huwelijk.

Bewijs van Natural Maternity

Geboorte moeders smeken namens een kind moet een kopie van de geboorteakte van het kind waarbij zowel het kind en moeder namen in te dienen.

Bewijs van Natural vaderschap

Geboorte vaders moeten een kopie van de geboorteakte van hun kind toont de namen van het kind en de namen van beide ouders in te dienen. Als het kind werd geboren in huwelijk, moet een kopie van de huwelijksakte op het moment van de geboorte worden ingediend. Als buiten het huwelijk geboren, moeten vaders bewijs van de financiële steun en voortdurende ouderlijke belangstelling indienen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 18.

Documentatie van Broers en zussen

Broers en zussen het invullen van de I-130 moet geboorteakten voor zichzelf en de vreemdeling broers en zussen die een gedeelde ouder tonen in te dienen. Als u verschillende moeders, moet u een kopie van alle huwelijksakten van je vader, eventueel in te dienen. Broers en zussen met dezelfde moeder, maar verschillende vaders hoeven geen informatie over hun vaders niet bestand.

Kinderen indienen voor ouders

Als een petitie voor je moeder, geef je geboorteakte waaruit zowel uw namen. Dezelfde geboorteakte zal werken als het versturen van je vader, op voorwaarde dat hij is opgenomen. Anders kan een kopie van je vaders huwelijksakte aan je moeder of een ander bewijs van het vaderschap worden verlangd.

Share This Post