Index / Gezondheid / Castor Oil Behandeling voor droge ogen

Share This Post

Gezondheid

Castor Oil Behandeling voor droge ogen

Ricinusolie is een plantaardige olie uit het zaad worden. Er zijn vele toepassingen van ricinusolie, van zeep- en shampoo maken, als een ingrediënt in snoep en smaakstoffen, constipatie opluchting, ontsteking behandeling, en zelfs arbeid inductie. Ri

Advertisement

Ricinusolie is een plantaardige olie uit het zaad worden. Er zijn vele toepassingen van ricinusolie, van zeep- en shampoo maken, als een ingrediënt in snoep en smaakstoffen, constipatie opluchting, ontsteking behandeling, en zelfs arbeid inductie. Ricinusolie kunnen ook effectief bij de behandeling van droge ogen.

Droge ogen zijn de meest voorkomende oogaandoening. Droge ogen zijn zeer oncomfortabel en, indien onbehandeld, kan schade aan de cornea van de ogen. De dader van de meeste droge ogen problemen is allergieën. Bij het ouder traanproductie vertraagt, wat kan leiden tot chronische droge ogen, aangezien er onvoldoende smering in het oog. Ontsteking rond de oogleden, bekend als blepharitis, kan ook leiden tot droge ogen. De omgeving, zoals harde wind en verblindende zon, kan vocht zuigen uit de ogen.

Veel commerciële oogdruppels bevatten ricinusolie. Het is mogelijk om de aankoop van oogdruppels afzien en uitsluitend op castorolie. Castor olie kan alleen droge ogen beter dan de markt gebracht oogdruppels te behandelen. Koop een schone dropper, was het grondig met water en zeep en spoel goed. Suck 100 procent pure castorolie in de schone dropper. Dien één druppel olie in elk oog. Herhaal dit driemaal daags of naar behoefte. Er is geen bewijs dat deze methode geneest droge ogen; het kan alleen nuttig voor de korte termijn verlichting zijn.

Ricinusolie kan effectief bij de behandeling Blefaritis zijn. Ricinusolie niet alleen hydrateert de ogen, maar vermindert de ontsteking rond de oogleden. Dompel je ringvinger in wonderolie en DAP de olie rond de oogleden waar het is rood en ontstoken. De castor olie zal het oog kalmeren en de zwelling en roodheid te verminderen.

Honderd procent pure ricinusolie zal geen schade aan het oog veroorzaken. Praat met uw arts voordat u ricinusolie om eventuele symptomen te behandelen. Overwegen om zowel zuivere ricinusolie en regelmatig oogdruppels om te zien welke het beste werkt voor jou.

Share This Post