Index / Careers & Work / Case Management Aide Functiebeschrijving

Share This Post

Careers & Work

Case Management Aide Functiebeschrijving

Een case management assistent is een professional binnen de sociale dienstverlening. Deze personen verleent administratieve ondersteuning aan maatschappelijk werkers en casemanagers. Terwijl de meeste van de taken van deze positie zijn transactionele

AdvertisementEen case management assistent is een professional binnen de sociale dienstverlening. Deze personen verleent administratieve ondersteuning aan maatschappelijk werkers en casemanagers. Terwijl de meeste van de taken van deze positie zijn transactionele, in bepaalde omgevingen kan case management assistenten interactie met klanten.

rapportagestructuur

Een case management assistent is een administratie-niveau positie. Deze individuen meestal melden aan een toezichthouder die is meestal een maatschappelijk werker of case manager.

Papierwerk

Een case management assistent van alle papieren die nodig zijn om ervoor te zorgen dat een organisatie opereert in overeenstemming met het beleid en de wetten bedrijf voltooid. Dit kan ook het opnemen van klantinformatie en het documenteren van de activiteiten van een maatschappelijk werker.

client Interactie

Soms kan een case management assistent met ervaring direct contact met klanten. Dit is met name het geval in drukke werkomgevingen. Case management assistenten bieden back-up te overladen maatschappelijk werkers, het beantwoorden van fundamentele vragen en het oplossen van eenvoudige problemen die klanten kunnen hebben.

industrie Overzicht

Het Amerikaanse Bureau of Labor Relations gemeld dat in 2006, sociale en menselijke dienst assistenten gehouden 339.000 banen op nationaal niveau. De werkgelegenheid in dit gebied zal naar verwachting toenemen met 34 procent tot 2.016.

schadevergoeding

SimplyHired.com, een data werkgelegenheid informatieverstrekker, schat dat in 2009 het gemiddelde salaris van deze werknemers is $ 41.000.

Share This Post