Index / Careers & Work / Carrières in Human Biology

Share This Post

Careers & Work

Carrières in Human Biology

Als u wilt een carrière in de menselijke biologie na te streven, een verscheidenheid aan opties staan ​​je te wachten. Menselijke biologie loopbaan onder meer geneeskunde, tandheelkunde, onderzoek en ontwikkeling, apotheek, psychologie, wetenschapper

Advertisement

Als u wilt een carrière in de menselijke biologie na te streven, een verscheidenheid aan opties staan ​​je te wachten. Menselijke biologie loopbaan onder meer geneeskunde, tandheelkunde, onderzoek en ontwikkeling, apotheek, psychologie, wetenschapper, onderwijs en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Sommige van deze vereisen een geavanceerde graad en ten minste een jaar werkervaring en sommige vereisen ten minste een bachelor's degree in de biologie.

Biofysische antropologen verzamelen van onderzoeksgegevens over de manier waarop het menselijk lichaam is geëvolueerd. Ze zoeken naar prehistorische bewijs van de manier waarop mensen leven en het creëren van een analyse van de manier waarop dat betrekking heeft op de huidige cultuur. Fysisch antropologen inspecteren de resten van het menselijk lichaam onttrokken door archeologen. De resultaten bepalen de menselijke demografie en hoe de voeding en de ziekte getroffen mensen die in die tijd leefden.

Een milieu-wetenschapper verzamelt en analyseert gegevens over het verband tussen milieu vervuiling en bodem. Deze gegevens worden gepresenteerd aan publieke en private organisaties. Zij maken gebruik van de verzamelde gegevens om te voorkomen dat de gevaren die mensen en dieren beïnvloeden informatie. Deze carrière vereist de kennis van de menselijke biologie en kritisch denken.

Biologische wetenschap leraren plannen en leveren training om af te studeren en studenten. Ze houden van de ontwikkelingen in de industrie en het plan cursussen evenals curriculum. Een master of doctoraat is nodig om de biologie les te geven op het college-niveau. De minimum geaccepteerde onderwijs naar de middelbare school biologie leren is een bachelor's degree.

Een klinisch psycholoog helpt patiënten die mentaal en emotioneel worden uitgedaagd. De meeste van hun werk wordt gedaan in ziekenhuizen, klinieken of de particuliere praktijk. Sommigen werken in samenwerking met artsen om de patiënt de juiste diagnose en zorg te geven. Sommigen zullen werken in de medische scholen om andere potentiële psychologen trainen. Om te werken in de particuliere praktijk of een klinisch standpunt, zal een klinisch psycholoog een doctoraat nodig.

Een arts vereist uitgebreide onderwijs, met inbegrip van de voltooiing van een medische graad na het behalen van een bachelordiploma. Een arts diagnosticeert gezondheidsproblemen van de patiënt en schrijft de meest geschikte behandeling. Een arts werkt meestal in een ziekenhuis, kliniek of de particuliere praktijk. Ze kunnen werken in verschillende specialiteiten, zoals interne geneeskunde, gynaecologie, algemene geneeskunde, kindergeneeskunde en chirurgie. Na zijn afstuderen aan een instelling van vier jaar en maximaal vier jaar van de medische school, een stage en ingezetenschap programma is de volgende stap.

Share This Post