Index / Cars / Car Shows in Milwaukee, Wisconsin

Share This Post

Cars

Car Shows in Milwaukee, Wisconsin

Autoshows in de Milwaukee gebied zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn kleine evenementen op door lokale clubs, terwijl anderen professioneel worden gepland en gehouden in congrescentra. Sommige bieden gratis toegang voor de toeschouwers, ma

Advertisement

Autoshows in de Milwaukee gebied zijn er in alle soorten en maten. Sommige zijn kleine evenementen op door lokale clubs, terwijl anderen professioneel worden gepland en gehouden in congrescentra. Sommige bieden gratis toegang voor de toeschouwers, maar hebben allemaal een vergoeding voor eigenaren die willen exposeren. Typisch zal het geval ten minste een deel van de kosten om een ​​lokaal goed doel dragen.

Greater Milwaukee Auto Show

De Automobile Dealers Association of Mega Milwaukee legt op de Greater Milwaukee Auto Show. Het is een negen-daagse evenement van februari in maart van het Frontier Airlines Center. Deelnemers kunnen de auto's uit de eerste hand te zien en te leren over nieuwe automobiele technologieën.

World of Wheels

World of Wheels is een onderdeel van het kampioenschap Auto Merkt aangepaste voorstelling auto-serie en wordt door Manheim Milwaukee Auto Auctions zetten. Deze show wordt gehouden in het Wisconsin Expo Center op State Fair Park in februari. Het evenement bestaat uit panelen, educatieve sessies en liefdadigheid veilingen. Entertainment omvat wedstrijden voor tentoongestelde voertuigen, VIP-gasten en live muziek.

MAVWC Volksfest

De Milwaukee Area Volkswagen Club is een non-profit organisatie voor Volkswagen liefhebbers. De club organiseert Volksfest in juni als een eendaagse auto show in Concours Motors. De toegang is gratis voor de toeschouwers tijdens de registratie van de exposanten is $ 10, met ingang van 2011. Alle fondsen worden gedoneerd aan de Children's Hospital van Wisconsin. De show bestaat uit wedstrijden voor tentoongestelde auto's, loterijen, muziek, eten en veilingen.

Originele Memories Car Show

The Original Memories Car Club organiseert jaarlijks een autoshow in juli in Scotty's Bar & Pizza. Vanaf 2011 kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in het tentoonstellen betalen $ 8,50 op voorhand en ontvang een gratis T-shirt of wachten tot de dag van de show en betaal $ 10. De fondsen ten goede aan de Children's Hospital van Wisconsin. De show bestaat uit een Best in Show award beoordeeld door kinderen uit de Children's Hospital.

Milwaukee Masterpiece

De Milwaukee Masterpiece is een tweedaagse autoshow gehouden in Veterans Park in augustus met een Club Day op de eerste dag en het Concours D'Elegance op de tweede dag. Het Concours D'Elegance viert de kunst en de geschiedenis van auto's met exposanten uit alle hoeken van de Verenigde Staten en een aantal uit Europa. Club Dag organiseert honderden voertuigen van auto's en motorfietsen clubs in de Midwest. Met ingang van 2011, de toelating bij voorbaat voor één dag voorbij is $ 10, terwijl twee-daagse passen kost $ 15. Tickets kocht de dag van het evenement zijn $ 15 voor één dag en $ 20 voor beide dagen.

Share This Post