Index / Wensen en Feesten / Candy Easter Eggs is nu nog beter met pindakaas en Coconut

Share This Post

Wensen en Feesten

Candy Easter Eggs is nu nog beter met pindakaas en Coconut

Overzicht Pasen is altijd een welkome seizoen na de koude maanden van de winter. De lente is meestal gewoon om de hoek en we beginnen aan de warming-effecten op de wereld om ons heen zien. Waarom niet proberen iets nieuws dit jaar en maak je eigen pa

Advertisement

Overzicht

Pasen is altijd een welkome seizoen na de koude maanden van de winter. De lente is meestal gewoon om de hoek en we beginnen aan de warming-effecten op de wereld om ons heen zien. Waarom niet proberen iets nieuws dit jaar en maak je eigen paasei snoep traktaties? Deze zijn eenvoudig, leuk en geen speciale apparatuur of toebehoren die niet nodig.

Wat je nodig hebt

Om deze gevuld Easter egg traktaties maken, moet u: Candy smelt in verschillende kleuren of amandel schors pleinen, plastic eieren (verticaal openende), pindakaas, boter, poedersuiker, gecondenseerde melk, en kokos.

Smelt de Candy Melts

Smelt de snoep smelt in de magnetron of in een bain-marie. Vooral in de magnetron, zal de snoep smelt hun vorm te houden totdat je ze roer, dus wees voorzichtig de snoep niet te branden. Begin met een 1,5 minuut instelling en meer tijd voeg dan, indien nodig.

Laag de Candy Melts in de Eieren

Lepel een kleine hoeveelheid gesmolten snoep in een plastic ei en glad aan de zijkanten een laag snoep maken over de hele schaal. Stel deze opzij om af te koelen.

Maak de vullingen

Terwijl de snoep is koeling in de schelpen, maken de vullingen. De pindakaas vulling is 1/4 kop boter, 1,5 kopjes pindakaas, 3 kopjes poedersuiker en 3 of 4 eetlepels melk gemengd in een mixer voor een paar minuten. Het mengsel wordt droog en klonterig zijn. De kokosnoot vulling is 1 kan gecondenseerde melk, een 8-ounce zak van de kokosnoot, 1 theelepel vanille en 1,5 kopjes poedersuiker.

Vul het Centers met Peanut Butter

Door nu de snoep moet worden ingesteld en klaar om te vullen. Druk op de pindakaas in het midden van de eieren, voorzichtig om ruimte te laten om te bedekken met meer snoep.

Vul het Centers met kokosnoot

Vul een aantal van de eieren met de kokosnoot vulling. Het zal een beetje zachter en zal wat extra ruimte om te bedekken met meer snoep nodig.

Vul met meer snoep

Bedek de vullingen met meer snoep. Als de gesmolten snoep is koel op dit punt, maar opwarmen in de magnetron weer. Roer goed en doe niet dun met alles. Wanneer de snoep eieren zijn koel, knijp een beetje opzij en overeind en moeten ze pop uit de plastic vormen. Als de snoep stokken, dompel de plastic kant van het ei in warm water en knijp het uit.

Versier de Eieren

De snoep eieren zijn vrij precies zoals ze zijn, maar je kunt decoratieve stukken toe te voegen door het schilderen van een klein puntje van de gesmolten snoep aan de rug en op zijn plaats.

Share This Post