Index / Sport en fitness / Calorieën verbrand Bladeren harken

Share This Post

Sport en fitness

Calorieën verbrand Bladeren harken

Smart weight watchers manieren vinden om te oefenen tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Ze nemen de trap in plaats van de lift, lopen ze naar de winkel op de hoek in plaats van rijden, en ze gebruiken een goede ouderwetse harde werk in

Advertisement

Smart weight watchers manieren vinden om te oefenen tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Ze nemen de trap in plaats van de lift, lopen ze naar de winkel op de hoek in plaats van rijden, en ze gebruiken een goede ouderwetse harde werk in plaats van moderne machines om dingen gedaan rond het huis te krijgen. Harken bladeren in plaats van het gebruik van een bladblazer is een goede manier om een ​​paar extra calorieën te verbranden terwijl het krijgen van wat frisse lucht vallen.

De nummers

De Amerikaanse Raad voor fitness en voeding schat dat de gemiddelde persoon verbrandt gemiddeld 150 calorieën door harken bladeren voor een half uur.
De Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden People stelt het aantal iets lager, zeggend is het mogelijk om 240 calorieën per uur, of 120 calorieën te verbranden voor een half uur van de harken.

variance

Een aantal factoren, met name gewicht, van invloed op hoeveel calorieën je kunt verbranden tijdens een bepaalde activiteit. Grotere mensen meer energie te bewegen, zodat ze verbranden meer calorieën dan kleinere, zelfs indien ze dezelfde activiteit zouden kunnen doen voor dezelfde hoeveelheid tijd.
Intensiteit en de vorm ook bepalen hoeveel calorieën je verbrandt. Echt graven in de bladeren en de aanbestedende uw core spieren weerstand te creëren en meer calorieën verbranden dan alleen de rake slepen langs het oppervlak.

Waarom het werkt

Harken bladeren lijkt niet veel van een training, totdat je de bewegingen af ​​te breken. Uitbreiding van de rake vereist het gebruik van de deltoids en trapezius spieren, evenals de spieren in je benen. Trekken terug werkt de zijtakken, triceps en buikspieren. Naast het werken het bovenlichaam, harken bouwt de kern, of stam, die je lichaam stabiliseert, terwijl je beweegt.
Zakken de bladeren zal u voorzien van extra lichaamsbeweging. Hoewel de bladeren zijn niet zwaar, werk je je onderlichaam een ​​beetje door het buigen van de knie om ze op te pakken en het inslaan van de bladeren in de zak.

In context

Volgens de Amerikaanse Raad voor fitness en voeding, harken bladeren voor een half uur verbrandt ongeveer evenveel calorieën als het maaien van het gazon voor een half uur, sneeuwschuiven voor 15 minuten of tuinieren gedurende 30 tot 45 minuten.

Intensiteit en Veiligheid

Harken bladeren in een matig tempo biedt een aërobe training ongeveer gelijk aan een stevige wandeling, dus als uw arts vaststelt dat u gezond genoeg om te wandelen, moet je in staat zijn om te bladeren harken ook, behoudens verzachtende omstandigheden, zoals rugproblemen.

Share This Post